Ik zal jullie een geheimpje verklappen: achterklapnieuws is één van mijn guikty pleasures. De lijst met al mijn heimelijke genoegens kun je hier lezen, maar vandaag wil ik het hebben over één heimelijke geneugte in het bijzonder, achterklap dus. Elke dag kijk ik namelijk op NU.nl naar de showbizzroddels en ik kijk af en toe op de blog van Gossip Girl – ja, die bestaat echt! Maar waarom dat nou zo leuk is… daar gaan we het vandaag over hebben, luitjes!

Ik zal even een voorbeeld noemen waarvan waarschijnlijk iedereen wel heeft gehoord: de major break-up van het droomkoppel Robert Pattinson en Kristen Stewart. Laat ik even duidelijk maken dat ik nooit echt heb geloofd dat die twee een setje waren. Het is niet zoals met mijn favoriete koppel Nina Dobrev en Ian Somerhalder, die hebben het officieel toegegeven en verschijnen ook vrijwel altijd samen. Maar Kristen en Robert hebben nog nooit met een woord gerept over hun samenzijn. Niet officieel tenminste. Zijn ze ooit zoenend gespot? Nee. Niet op duidelijke foto’s. Hebben ze sowieso ooit gezoend tijdens de MTV Movie Awards als ze Best Kiss wonnen? Nope. Tuurlijk hebben ze wel chemie, tuurlijk zijn ze schattig samen en oké, tuurlijk zijn ze bang voor paparazzi. Maar kom zeg… als ze echt een stel waren geweest, dan hadden we dat wel ergens aan kunnen merken.

Maar nu komt het. Zelfs ik ben gaan twijfelen of ze nou wel of niet een relatie hebben, toen de hele gossip-wereld vorige week op z’n kop werd gezet met het bericht dat Kristen vreemd zou zijn gegaan met de regisseur van haar nieuwste film, Snow White and the Huntsman. Er doken foto’s op die naar een hartstochtelijke zoen/vrijpartij zouden moeten linken, maar als je het mij vraagt kan het net zo goed een vriendschappelijke knuffel zijn. Maar nee, volgens het hele internet en alle kranten en magazines betekent dit het definitieve einde van Robsen. Ondanks de berichten dat Kristen helemaal depressief zou zijn van verdriet en berouw, blijven de artikelen komen over hun breuk. Robert heeft Kristen op straat gezet, ze vechten over de voogdij van hun hond, en nog het meest trieste: Robert wilde haar ten huwelijk vragen. Nou, nou, mensen, wat een vreselijke treurnis allemaal… Maar eerlijk gezegd geloof ik er alsnog weinig van. Dit is gewoon een buitenkans voor de roddelpers om weer eens lekkere flauwekul te verspreiden. Grote kans dat Robert en Kristen geen stel zijn en het nu alleen maar heel vervelend vinden dat ze – of vooral Kristen, op wie duizenden TWilight-fans nu laaiend zijn – zo zwartgemaakt worden. Triest, hoor.

Oh, en dan is er ook nog de rest van dit soort larie. Hoewel natuurlijk niet alles gelogen is: bijvoorbeeld de scheiding van Katie Holmes en Tom Cruise, dat geloof ik best. Dat is namelijk serieus en echt op betrouwbare wijze bevestigd. Maar bij heel veel praatjes heb ik serieus echt mijn twijfels. Maar ja, dan kun je je ook afvragen waarom ik het achterklapnieuws dan volg… tja, gewoon omdat ik het leuk vind. Ik kijk geen soaps, maar achterklap vind ik wel leuk.  Lekker sappig, lekker bizar… gewoon lekker leuk.

You may also like...

1 Comment

  1. Tja, ik weet niet wat ik ervan moet denken. Ik zag het op een tijdschrift in Engeland staan bij een benzinepomp haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

[instagram-feed]