Happy & Happening week 32

Afgelopen week was superfijn! Het ging vergeleken met vorige week een heel stuk beter – eigenlijk ging het gewoon goed – en ik heb gewoon heel lekker mijn dingen kunnen doen! Lees snel verder voor een overzichtje van wat ik allemaal gedaan heb!

Maandag 3 augustus

Sinds het weekend voelde ik me eigenlijk weer heel goed: niet meer zo moe, geen last meer van mijn peesontstekingen of mijn buik en nou ja, gewoon top! Vandaag ben ik dus heerlijk bezig geweest met van alles en nog wat: ik heb flink wat artikelen geschreven voor The Book Review en daar foto’s voor gemaakt, en ’s avonds lekker op bed gelezen en een filmpje gekeken.

Dinsdag 4 augustus

Dinsdag ben ik eigenlijk de hele dag met van alles bezig geweest, voornamelijk het schrijven van artikelen voor The Book Review en dingetjes voor school. Ik kwam erachter dat ik twee studieboeken die ik in het eerste jaar heb gebruikt niet meer heb – per ongeluk weggegooid, don’t ask – dus dat was een beetje lullig. Ik heb nieuwe boeken besteld, voor een deel lekker digitaal en voor een deel lekker fysiek om in de kast te zetten haha. Ik heb mijn studiebegeleider gemaild voor een gesprek over het nieuwe jaar, zodat we een goed plannetje kunnen maken, ik heb mijn nieuwe agenda ingevuld en ben met mama boodschappen gaan doen. En toen was ik wel een beetje moe en hoofdpijnerig, dus heb ik in bed lekker de nieuwe Pretty Little Liars gekeken en gelezen!

Woensdag 5 augustus

Woensdag ben ik eigenlijk de hele dag op pad geweest: ik ging met mama lekker naar de dierentuin. Vind ik altijd leuk: Laura en Jouke (mijn zus en zwager) wonen er nu letterlijk tegenover dus ik kom er nu veel vaker dan vroeger haha. Het was heerlijk weer, dus we hebben heel fijn rondgelopen. En daarna heb ik eigenlijk niks meer gedaan, en dat vond ik wel prima.

Donderdag 6 augustus

Ik ging even naar het winkelcentrum om een beetje te shoppen en wat boodschapjes te doen en heb daarna heerlijk de hele dag aan The Book Review gewerkt: ik heb van alles achter de schermen gedaan, mijn hele Bloglovin’-lijst eindelijk gelezen en recensies geschreven. Uiteindelijk was het al bijna tien uur toen ik in bed lag, dus dat was wel weer een beetje teveel hooi op mijn vork.

Vrijdag 7 augustus

Vrijdag was een beetje raar: het was warm en ik moest ’s ochtends met mama mee naar de Eerste Hulp omdat ze een acute wortelkanaalontsteking had die ontzettend veel pijn deed. We waren gelukkig snel klaar en zijn nog even naar het park geweest, en eenmaal thuis heb ik eigenlijk de rest van de middag lekker in de tuin gezeten. Met een boek van Jojo Moyes (altijd goed!) en mijn schrijfdagboekje om wat ideeën voor romans uit te werken. Heerlijk om te doen, blijft nog wel even geheim hoe en wat hihi.

Zaterdag 8 augustus

Zaterdag was ik een beetje, ik weet niet, lamlendig. Ik heb grotendeels op bed gelegen met een boek dat ik graag uit wilde lezen – ook al vond ik het niet eens zo heel erg geweldig – en een beetje aan mijn blog gewerkt. Mijn voet deed pijn omdat ik me de vorige dag verstapt had en dat vind ik altijd heel vervelend omdat het lopen dan snel pijn doet en zo, dus dat zat me een beetje dwars. ’s Avonds was wel leuk: ik ging met mijn ouders bij goede vrienden van ons barbecueën en het was heerlijk weer en het eten was ook heerlijk dus dat was alleen maar super!

Zondag 9 augustus

Zondag ben ik lekker de hele dag bezig geweest met blogs lezen en artikeltjes schrijven voor mijn eigen blog: heel relaxed, niets bijzonders, maar wel fijn! ’s Avonds las ik een boek uit en las ik ook nog ‘’even’’ een ander boek dat maar 100 bladzijden was. Heerlijk!

Wat hebben jullie deze week gedaan?

You may also like...

2 Comments

  1. Heerlijk weekje meis! Ik ben een midweekje weg geweest dus heb allemaal leuke dingen gedaan en van het zonnetje genoten.

  2. Heerlijk allemaal! Ik heb een onwijs fijne week gehad, vorige week met een xxl weekend. Was ik echt even aan toe. Nu nog even 2.5 week bikkelen en dan lekker vakantie<3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

[instagram-feed]