Happy & Happening week 31

Afgelopen week was heel rustig, maar ook een beetje stormachtig, letterlijk en figuurlijk. Ik ben niet veel de deur uit geweest omdat mijn lijf niet echt meewerkte en ben tot een nieuwe ontdekking gekomen wat betreft het bloggen. Lees snel verder voor meer gebeurtenissen in week 31!

Maandag 27 juli

Maandag voelde ik me niet echt lekker, dus ik bleef in bed: ik was erg moe, had hoofdpijn, last van mijn darmen en pijnlijke pezen: de peesontstekingen spelen weer op en we weten niet goed wat het is, dus dat is een beetje naar. Ik heb op bed gelegen, mijn boek uitgelezen (Niet te filmen van Sophie Kinsella) en verder eigenlijk niet veel gedaan. ’s Avonds ben ik even met mama naar de kerk geweest voor een bijeenkomst van haar koor en verder heb ik gewoon lekker rustig aan gedaan.

Dinsdag 28 juli

Vandaag stond grotendeels in het teken van The Book Review: samen met Anouk heb ik de laatste loodjes achter de schermen afgerond. De lay-out ziet er super uit en we hebben alles afgemaakt voor de opening die afgelopen zaterdag was! Ik voelde me gelukkig beter, al had ik nog wel pijn, dus ik kon lekker aan de slag met artikelen schrijven en inplannen. Verder heb ik ook besloten dat ik de blogfocus voor Vivians Vocabulaire wil veranderen: daar heb ik afgelopen zaterdag al over geschreven en het voelt nog steeds heel fijn, omdat ik nu veel meer rust heb. Verder heb ik lekker met Phoebe geknuffeld en ’s avonds (net als maandag) de nieuwe serie Pointless gekeken, waar Laura en Jouke (zus en zwager) in zaten! Erg leuk om te zien, vooral omdat ik zelf bij de opnames ben geweest haha. Al is het geen programma dat ik echt blijf kijken, dus na hun afleveringen ben ik ook afgehaakt. Maar het is wel een kick om Lucille te zien in de wetenschap dat ik haar heb ontmoet!

Woensdag 29 juli

Woensdag had ik veel minder pijn in mijn pezen: gelukkig maar, want we hadden eigenlijk bedacht dat we naar de reumapoli zouden gaan als dat niet het geval zou zijn. Dat bleek gelukkig dus niet nodig, dus in plaats daarvan heb ik lekker mijn ding gedaan: blogjes geschreven die ik echt wilde schrijven, een filmpje gekeken, gelezen… ook nog even boodschappen gedaan en verder gewoon relaxed aan mijn blog gewerkt. Heerlijk!

Donderdag 30 juli

Donderdag ben ik met mama naar oma gegaan: we zijn daar eigenlijk wel de hele dag geweest, dus verder heb ik niet zoveel meer gedaan. Maar dat geeft ook niet, want bij oma was het gewoon heel gezellig: we hebben lekker over van alles gekletst en nou ja, gewoon fijne oma-gezelligheid!

Vrijdag 31 juli

Vrijdag ging ik even naar het winkelcentrum voor een leuke zomerhoed en wat Hema-stationery, spulletjes die ik nog nodig had voor school (of nou ja, nodig…) Niet echt, haha. ’s Middags ben ik druk geweest met bloggen en de laatste voorbereidingen voor The Book Review!

Zaterdag 1 augustus

Vandaag was de lancering van The Book Review! Ik heb ‘m ’s ochtends online gegooid en ben er echt heel trots op, ik vind het superleuk geworden en ik hoop heel erg dat het me gaat lukken om het te combineren met mijn gewone blog en mijn studie en zo. Het grootste deel van de dag was ik niet thuis: ik ben met papa en mama naar Rotterdam-Zuid gegaan. We hebben heerlijk tapas gegeten en daarna de Expeditie Vreewijk gedaan: tijdens een uitje met stage ben ik daar ook geweest en het is echt heel leuk, dus ik wilde het graag nog eens doen. Eenmaal thuis heb ik nog lekker een paar uurtjes aan mijn blog gewerkt.

Zondag 2 augustus

Zondag bleven we lekker thuis: ik heb eigenlijk de hele dag heel relaxed op bed gelegen, gelezen in Gips van Anna Woltz (erg leuk boek!), spelletjes gespeeld en wat stukjes geschreven voor mijn blog. ’s Avonds hebben we gebarbecued en daarna heb ik nog eventjes gewerkt aan The Book Review, en verder… verder eigenlijk lekker niks!

Hoe was jouw week?

You may also like...

1 Comment

  1. Fijn dat je, ondanks de pijn begin van de week, toch alles rond hebt kunnen krijgen voor The Book Review! Het resultaat mag er zeker zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

[instagram-feed]