Afgelopen week was weer fijn: ik heb weer lekker gedaan waar ik zin in had en wat goed voelde en een paar leuke dingetjes buitenshuis ondernomen! Ik merk dat ik echt wel behoefte heb aan structuur, anders vliegt het me een beetje naar de keel dat ik zoveel thuis zit. Maar het gaat goed!

Maandag 13 juli

Maandag had ik een beetje een rustdag: ik was behoorlijk moe van het drukke weekend – naar oma en vriendin over de vloer – dus wilde ik rustig aan doen. Ik sliep de hele ochtend en heb daarna ook nog een paar uur op bed gelegen om mijn boek uit te lezen (Voor jou van Jojo Moyes). Daarna heb ik wat administratieve klusjes afgehandeld en ben ik bezig geweest met mijn blog. Ik heb nu een nieuw plan van aanpak geformuleerd: voorheen had ik het zo bedacht dat ik per blog een dag zou inplannen, maar ik merk dat het beter en fijner werkt om gewoon eerst te focussen op één blog tegelijkertijd en als daar flink wat voor geschreven is, dan ga ik verder met de volgende! Vandaar dat ik me nu eerst even lekker richt op Vivians Vocabulaire en daarna besteed ik aandacht aan Happiness in the Making en mijn nieuwe projecten. Moet nog een goed werkend plan van aanpak ontwikkelen, maar voor nu werk ik gewoon lekker zoals goed voelt!

Maandagavond ging ik nog met mama naar de bioscoop: The Age of Adaline. De recensie van deze film is gisteren online verschenen!

Dinsdag 14 juli

Dinsdagochtend ging ik lekker in bad, daarna ben ik begonnen in mijn nieuwe boek: Versplinterd van Dani Atkins. De rest van de dag heb ik lekker stukjes geschreven voor mijn blog en blogs bijgelezen.

Woensdag 15 juli

Woensdag ging ik eerst naar de kapper om mijn haar te laten bijknippen én lichtblonde highlights te nemen, gewoon om eens iets anders te doen. Ik vind het superleuk staan! De rest van de dag heb ik eigenlijk gewoon relaxed op bed gelegen, want ik was nogal moe en het drong tot me door dat ik wat meer rust moest pakken: de hele dag alleen maar bloggen is niet goed voor mijn energievoorraad, dus ik ga proberen om meer stil te staan bij waar mijn lichaam behoefte aan heeft en daarnaar te luisteren. In ieder geval elke dag me-time inlassen!

Donderdag 16 juli

Donderdag ben ik aan het werk geweest met redactietaken en wilde ik graag gaan bloggen, maar ik had weinig energie en bovendien werkte mijn site niet mee: al sinds woensdagochtend kon ik geen enkele van mijn domeinen bereiken, waardoor ik ook achter de schermen niets kon doen (tenzij ik een hotspotje maakte van mijn telefoon). Heel erg frustrerend, vooral omdat we ook echt niet weten waar het aan lag… het gebeurde alleen met de internetverbinding, dus echt heel raar. Gelukkig kon ik wel en in Word werken aan artikelen, maar… leuk is anders hoor.

Vrijdag 17 juli

Vrijdag ging ik een dagje naar Schiedam met mama: We hebben eigenlijk gewoon door het centrum gelopen, een beetje gewinkeld en de Liduina-basiliek bezocht, die is opgedragen aan een jonge vrouw die in de veertiende eeuw beschermheilige van chronisch zieken werd, uiteraard wel interessant voor mij! We hebben nog geluncht op een terrasje met tosti’s en broodjes kroket en zijn daarna weer naar huis gegaan. In de metro kreeg ik het bericht dat de oorzaak voor het niet functioneren van mijn sites was gevonden: het bleek dat mijn provider Versio mijn IP-adres had geblokkeerd omdat ik erg veel bezig ben geweest, ook met de bouw van nieuwe sites. Na met wat hulp van Anouk te hebben gechat met de mensen bij Versio werkte alles godzijdank weer! De rest van de middag ben ik dan ook druk bezig geweest met bloggen haha, want ik was heel blij dat het allemaal weer kon en werkte en goed ging.

Zaterdag 18 juli

Zaterdag was helaas voor het eerst sinds een behoorlijke tijd een vrij slechte dag: ik had vrijwel overal pijn, voelde me heel erg moe en gewoon echt niet lekker. Ik ben ook eigenlijk de hele dag gewoon lekker op bed blijven liggen: ik heb mijn boek uitgelezen en seizoen 3 van Once Upon a Time afgekeken en o ja, ook nog een beetje gewerkt aan The Book Review. ’s Avonds zouden we nog naar Rotterdam Zingt gaan, maar dat hebben we afgeblazen omdat ik me dus niet goed voelde. Vond ik ook eigenlijk niet zo erg, want ik had er geen zin in, haha.

Zondag 19 juli

Zondag voelde ik me wel wat beter, maar niet veel dus heb ik gewoon weer rustig aan gedaan. Lekker wat stukjes geschreven voor mijn blogs, de afleveringen van Pretty Little Liars ingehaald die ik nog moest zien en het boekje Grijs gebied van Marion Pauw gelezen. En blogs gelezen. Verder was ik niet echt veel waard, maar dat hoeft ook niet: het is tenslotte vakantie!

Hoe was jouw week?

You may also like...

4 Comments

 1. Jammer dat je je zaterdag zo naar voelde. Hoop dat je nu nog steeds aan de betere hand bent. 🙂
  Ik vind het altijd zo knap van jou dat je altijd met allerlei leuke dingen bezig bent. Ondanks alles. Je komt altijd zo gemotiveerd over. Dat motiveert mij vaak ook weer, hihi.

  1. Ah dat is lief, dankjewel!

 2. Dat klinkt als een fijne week! Goed dat je af en toe wat meer rust pakt.
  Ik vind het altijd zo leuk om te lezen hoe gedreven jij bent met het bloggen.
  ‘Voor jou’ heb ik toevallig net op mijn e-reader gezet voor op vakantie. Ik heb jouw recensie bewust niet gelezen, bang dat ik dingen lees die ik nog niet wil weten. Ben wel erg nieuwsgierig naar dit boek.
  Vervelend dat het zaterdag niet lekker ging. Ik hoop dat je je vandaag weer een stukje beter voelt!

 3. Ik vind het altijd leuk om jou blogjes te lezen, erg leuk overzichtje heb je ervan gemaakt.
  Ik hoop dat je je gauw weer wat beter voelt<3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

[instagram-feed]