Week 28

Afgelopen week was eigenlijk de eerste week dat ik écht vakantie had en mán, wat was dat heerlijk! Ik heb eigenlijk helemaal niet zoveel bijzonders gedaan, dus deze keer gewoon even een globale terugblik in plaats van per dag genomen omdat ik eigenlijk elke dag een beetje hetzelfde heb uitgespookt, hihi. Details na de klik!

Ik heb de afgelopen week eigenlijk gewoon heerlijk gedaan waar ik zin in had. Ik hoefde niets meer voor school te doen, dus kon ik heerlijk op mijn gemakje aanmodderen met alles wat ik leuk vind! Ik heb lekker artikelen geschreven voor Vivians Vocabulaire en een nieuwe structuurplanning gemaakt, wat toch wel erg fijn is: elke dag werk ik aan een bepaald iets, op die manier heb ik een beetje een vaste indeling in mijn dagen en kan ik productief en nuttig bezig blijven. In de vakantie vind ik het namelijk vaak lastig om elke dag iets actiefs te doen, omdat ik ook niet zoveel mogelijkheden heb om erop uit te gaan bijvoorbeeld. Maar met de nieuwe projecten die ik heb bedacht (voor als je geen zin hebt om de vlog te kijken: een boekenblog, een onderwijsblog en het weer oppakken van mijn geluksblog) heb ik genoeg dingen te doen en dat is heerlijk!

Ik heb dus lekker veel geschreven voor mijn huidige sites en voor de blogs die nog moeten openen, met als doel dat ik me daar na het begin van het nieuwe studiejaar hopelijk niet druk om hoef te maken. Vier blogs is namelijk een behoorlijke kluif om te combineren, dus ik hoop dat me dat gaat lukken! Verder ging ik lekker shoppen: ik kocht drie paar nieuwe schoenen (want tja, een meisje moet toch wat te kiezen hebben!), een nieuwe USB-stick in de vorm van een ijsje omdat ik dol ben op de blijmakers van de HEMA en een horloge waar ik superblij mee ben. Ik werkte aan boekanalyses, schreef recensies en onderwijsartikelen, begon in het ongelooflijk mooie boek Voor jou van Jojo Moyes, dronk ijsthee, ging lekker van het weer genieten, veranderde en verschoof dingen in de planning voor mijn blog, sliep uit… eigenlijk gewoon heel erg fijn!

Het weekend was vermoeiend, maar leuk: zaterdag gingen we naar oma toe en kreeg ik nog cadeautjes (een boek van Philippa Gregory en een leuke sierkaars). Had ik al helemaal niet meer aan gedacht, maar oma had natuurlijk gevraagd wat ik wilde hebben en omdat we op mijn verjaardag andere plannen hadden is ze er niet geweest en hield ik de presentjes tegoed. Het was lekker weer dus we hebben heerlijk buiten kunnen zitten, terwijl ik oma heb laten zien hoe ze haar nieuw aangeschafte iPad kan gebruiken. Ik vind het best bijzonder om mijn oma van tachtig met een iPad te zien en ze pikte het goed op!

Zondag kwam vriendinnetje Anouk langs: we hadden elkaar al heel lang niet meer gezien en wilden even lekker bijkletsen. Dat hebben we zeker gedaan, en intussen zijn we druk bezig geweest met de vormgeving van The Book Review die zij ook weer verzorgt! Het was supergezellig, maar ook wel heel erg vermoeiend dus ’s avonds heb ik alleen nog een beetje aan mijn blog gewerkt en ben ik mijn bed in gekropen om mijn boek uit te lezen.

Hoe was jouw week?

You may also like...

2 Comments

  1. Heerlijk zo’n weekje! Ik wens je een fijne vakantie. Lekker van gaan genieten!

    1. Ik heb jou blog ook al gevonden hoor, zo je ziet, ik vond het zo leuk, dat je zo gezellig schreef over Zaterdag, toen jullie hier waren, en het lammetje er bij, ook zag op jou foto, m,n cadeautje ook staan, ik heb de blog van Laura en Jouke ook al weer gelezen, maar dat doe ik op de laptop,
      Nu dag Vief, Liefs Oma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

[instagram-feed]