1094844245_515a98354f_o

Bron

Oké, oké, coming up is waarschijnlijk wat overdreven: het duurt nog bijna een maand. Maarr dat neemt natuurlijk niet weg dat ik 27 juni wel echt 20 (!!) word! Geez, 20. Ik voel me oud. Ja mensen, ik ben straks een twintiger. Heeeeel apart is dat hoor. Maar wel gaaf, voegt weer een stukje zelfstandigheid toe. En daar hou ik wel van, zelfstandigheid. Enne… een twintiger mag ook nog steeds super excited zijn voor haar verjaardag, toch? (Toch….?) Dat ben ik namelijk wel, ik vind het altijd weer hartstikke leuk en gezellig en nou ja, cadeautjes hè. Zo oppervlakkig ben ik best wel. Dus… vandaag een wensenlijstje voor mijn verjaardag!

b-day

Iets wat ik al best een tijdje graag wil – of nou ja, nog niet zo lang, ik denk een half jaar – is een typemachine. Ik weet niet hoe ik erop kom, maar ik heb iets met vintage: ik heb geen vintage spullen, maar ze fascineren me en ik vind ze heel tof. Een typemachine is natuurlijk op en top vintage en het lijkt me best wel tof om zo’n dingetje te hebben. Lekker ouderwets, misschien goed voor de inspiratie en ook gewoon tof als collector’s item. Ben alleen bang dat ik hem waarschijnlijk niet echt zal gaan gebruiken, daar heb ik het geduld niet voor. Alleen maar hip voor de heb dus eigenlijk.

Om in het vintage sfeertje te blijven: toen een vriendin van me onlangs een polaroidcamera voor haar verjaardag kreeg, vond ik die echt heeeeel erg leuk en tja, toen wilde ik er ook eentje haha. Ik ben niet zo heel erg van de fotografie, maar als ik er eenmaal mee bezig ben vind ik het wel tof, en het idee van een foto meteen afdrukken en leuk ergens als bladwijzer tussen kunnen steken of gewoon bij je hebben vind ik tof.

Een tijdje geleden is Forever21 geopend in Nederland, de eerste vestiging hier welteverstaan – en ik wil er het liefst zo snel mogelijk een keertje naartoe! Ik ben er nog nooit gewest in het buitenland, maar weet wel dat het in Amerika dé rage is. En ik heb al even op de website zitten snuffelen en tjeeeetje, wat een heerlijke spullen! Zo mooi, lekker sophisticated en vrouwelijk en elegant… en niet duur! Eerstvolgende keer in Amsterdam = Forever21 shoppen! Enne, zou niet verkeerd zijn om wat items voor mijn verjaardag te krijgen haha, alleen zou ik dit niet zo snel vragen omdat ik kleding echt moet passen en accessoires echt moet zien voor ik het zomaar koop.

Nog iets wat me best leuk lijkt: een keertje een écht professionele fotoshoot. Ik heb supermooie foto’s van mezelf die nog niet zo lang geleden gemaakt zijn door een heel goeie hobbyfotograaf, maar alleen al voor de ervaring zou ik het een keer mee willen maken: kleren wisselen, bijzondere locatie, leuke poses/accessoires…

Nog iets wat ik best graag zou willen maar waar ik waarschijnlijk uiteindelijk weinig mee zal doen: een eigen bibliotheekje slash schrijfkamertje (in de bibliotheekkamer). Is een beetje lastig met aanbouwen haha, maar ach… een meisje van twintig mag nog steeds dromen, toch? In die bibliotheek zou dan bovendien een verzameling clasics moeten staan, van Jane Austen en Charles Dickens en zo Want dat hoort in een bibliotheek. Kuch. En natuurlijk ook omdat het supermooie boeken zijn!

b-day 2

Nog wat dingetjes:

♥ DVD’tjes! Ik hou van dvd’tjes! Vooral omdat er in Nederland vrijwel nooit een écht leuke Amerikaanse serie hélemaal wordt uitgezonden, dan moeten die dvd’s wel. Ik wil heel graag Pretty Little Liars seizoen 3 en 4, The Vampire Diaries seizoen 5, Reign seizoen 1, The Borgias seizoen 1 t/m 3 en oh ja, het staat hier niet bij maar het liefst ook nog even Once Upon a Time seizoen 2 en 3 en Revenge seizoen 2 en 3. Dan ben ik weer tevreden. Voorlopig.

♥ Boekjes: tja, daarvan zijn er teveel die ik graag zou willen. Wel ben ik heel erg benieuwd naar The Secret en de ideeën die erin staan, wat ik daarvan vind en of ik er iets aan heb. Ook zou ik heel graag zo’n toffe poster op mijn kamer hebben, die over boeken en gelukkig zijn. Want, nou ja, het is gewoon zo. Echt waar.

♥ Ik ben niet echt een persoon voor sieraden, alleen oorbellen en ringen. Een ring met een vlinder erop wil ik al heel lang heel graag hebben maar heb ik nooit ergens echt kunnen vinden in mijn maat én echt mooi. En door mijn fascinatie met Anne Boleyn zou ik ook best graag de befaamde B-ketting willen hebben: niet om te dragen want dat zou ik toch een beetje gek vinden, maar gewoon om te hebben en me haar voor te stellen, om haar een beetje tot leven te kunnen wekken op die manier. Call me crazy, haha. En een aantal leuke echte Blair Waldorf-achtige haarbandjes zijn ook nooit weg, love love love <3

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

[instagram-feed]