988934_1547613695498387_8564496711533163614_n

Ik vind het heerlijk om lekker vooruit te schrijven als het op mijn blog aankomt: niets fijner dan in het weekend een lading blogs in te plannen en dan gedurende de week met een half oog te zien hoe ze online komen terwijl ik me lekker bezighoud met waar ik me maar bezig mee moet houden. Maar spontaan blogjes schrijven kan ook leuk zijn. Zeker als er leuke dingen gebeuren om over te bloggen. En gisteren was zo’n dag dat er ineens heel veel fijne dingetjes waren waar ik gewoon even over moest bloggen.

♥ Het mooie weer! Lekker even de frisse lucht in *happy*

♥ Mijn Bloglovin’-lijst even leeggemaakt en opnieuw gevuld met inspirerende en interessante blogs van inspirerende en interessante mensen.

♥ Een lesontwerp voor na de voorjaarsvakantie dat ik even tot in de details heb uitgewerkt… heb alleen nu al zin om hem te gaan uitvoeren, haha.

♥ Ik kreeg mijn laatste tentamencijfer: een 7,3 voor logopedie! Extra fijn omdat ik deze op een ander moment had gemaakt omdat ik op de oorspronkelijke dag naar het ziekenhuis moest. Nu is de moeite die ze hebben gedaan om het zo te regelen niet voor niets geweest haha.

♥ Dat de Facebookpagina van de Coffee Company Book Award de link heeft gedeeld van mijn verslag van de schrijfworkshop!

♥ In een opwelling heb ik mijn boekenblog, De Jonge Bibliofiel, gepromoot in de Facebookgroep voor docenten Nederlands. Die blog ben ik vorig jaar begonnen als boekenblog voor middelbare scholieren, maar dat voelde niet meer lekker en dus is het nu een boekenblog voor docenten Nederlands over alles wat te maken heeft met literatuurdidactiek (fictieonderwijs dus). Ik kreeg niet alleen positieve feedback in die groep, maar ook ineens berichten en likes van mensen die er iets over kwijt wilden, hartstikke leuk dus! Meteen daarna ben ik er heel enthousiast voor gaan schrijven, voelt heel erg lekker <3 vandaar ook de foto van de site hierboven. De blog zal waarschijnlijk alleen een specifieke groep aanspreken, maar mocht je dus nog op zoek zijn naar een boekenblog voor docenten… dan is dit ‘m!

♥ Ik kreeg ’s avonds een leuk gesprekje met een klasgenoot met wie ik best wel wat dingen gemeen bleek te hebben en gewoon fijn blijk te kunnen praten. Gewoon gezellig dus.

♥ Lekker studeren: met een digitaal boek allerlei theorie over adolescentiepsychologie samenvatten en verwerken, met het idee dat het niet erg is als het niet helemaal lukt omdat het volgende week vakantie is en ik dan dus alle tijd heb om het af te maken!

You may also like...

3 Comments

  1. Wat fijn hè dat het weer mooi weer aan het worden is! Ik knap er altijd weer van op. Wat goed dat die forumleden ook zo enthousiast waren! Het zijn natuurlijk ook echt de dingen waar jij je mee bezig houdt en dat is top om daar dan die fijne feedback over te krijgen! En wat een goed punt !! Gefeliciteerd Vivian!

  2. Mooi cijfer zeg voor logopedie. En wat een fijne dingen verder ook op dit lijstje. Goed dat je er bewust bij stil staat<3

  3. Fijn lijstje. 🙂 Word ik weer een beetje vrolijk van!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

[instagram-feed]