i-love-disney-4

Bron

Ik hou van Disney. Serieus, ik ben er altijd dol op geweest en zal dat waarschijnlijk ook altijd wel blijven – gewoon, omdat ik dat niet anders zou willen. Ze hebben zulke prachtige films gemaakt en daar krijg ik gewoon nooit genoeg van. Maar ze hebben ook nog heel veel niet gemaakt en ik heb eerlijk gezegd best een aardig wensenlijstje van Disney-films die ik het liefst zo snel mogelijk in de bioscoop zie verschijnen! Kijk je mee?

The Queens of Henry VIII

Zagen jullie vast wel aankomen, hè? Ik ben ZO gek op The Tudors en zou het niet ook heel tof zijn als er een musical-Disneyfilm werd gemaakt van het wel en wee van zijn zes koninginnen? Ik zie het wel voor me hoor, helemaal sprookjesachtig en mooi en vooral lekker romantisch. O, en ik vind Beast/Adam echt de perfecte Henry!

Jack & Rose

Oef… ja, een Disney-versie van Titanic. Lijkt me zo mooi.

Marie Antoinette

Marie Antoinette als een Disney-prinses? YES PLEASE!

Andere sprookjes

Als je erover nadenkt, zijn er eigenlijk maar weinig sprookjes waar Disney nog geen film van heeft gemaakt, behalve dan de verhalen met alleen maar dieren erin. Repelsteeltje is er eentje waar ze nog nooit iets mee hebben gedaan, dat zou ik wel graag eens willen zien, net als dat verhaal over Rozewit en Rozerood, weet niet meer precies hoe het ging maar het stond altijd in het sprookjesboek dat ik las haha. Maar ook een film over het leven van Walt Disney lijkt me heel tof, waar toen een poster van wat opgedoken met Ryan Gosling in de rol van Disney (YES PLEASE!). Eigenlijk vind ik alles wel goed, als het maar de kwaliteit heeft van Rapunzel en Frozen <3

You may also like...

2 Comments

  1. Ik houd ook echt van Disney! Ga eind dit jaar naar Disney on Ice! Misschien ook iets voor jou? Ze hebben ook rolstoelplaatsen zag ik. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

[instagram-feed]