Nu de zomer bijna voorbij is, breekt het moment aan dat filmliefhebbers gaan hunkeren naar het uitkomen van nieuwe films in de bioscoop. Er staan een hoop mooie op de planning en ook ik heb al een lijstje met films die dit najaar in de bioscoop verschijnen en waar ik erg naar uitkijk – lezen jullie mee?

1. Hope Springs
Vanaf 27 september: gaat over een echtpaar (Meryl Streep en Tommy Lee Jones) dat na dertig jaar huwelijk ineens besluit om in therapie te gaan bij een excentrieke huwelijkstherapeut (Steve Carrell). Zowel komedie als drama, een beetje in de sfeer van It’s Complicated – en als trouwe fan van Meryl Streep kan ik niet wachten! Al is het waarschijnlijk niet echt mijn doelgroep, maar ik ben er sowieso benieuwd naar.

2. Now is Good / Voor ik doodga
Vanaf 4 oktober:de verfilming van het prachtige boek Before I Die van Jenny Downham. Over de zeventienjarige Tess die dodelijk ziek is en vol passie haar bucketlist probeert te voltooien. Het voornaamste punt? Haar maagdelijkheid verliezen. Klinkt erg cru, maar ik vond het boek erg intrigerend en wil de film dan ook supergraag zien, vooral omdat de hoofdrollen zijn weggelegd voor veelbelovende acteurs Dakota Fanning en Jeremy Irving. Deze wil ik waarschijnlijk wel in de bioscoop zien.

3. The Perks of Being a Wallflower
Vanaf 25 oktober, gebaseerd op het boek over een introverte student (Logan Lennon) die onder de vleugels wordt genomen van twee populaire meisjes (Emma Watson en Nina Dobrev) die hem tonen hoe de echte wereld in elkaar zit. Het verhaal klinkt een beetje vaag, maar de foto’s en trailers zijn veelbelovend en met een cast die bestaat uit mijn favorieten plus een intrigerend concept kan het bijna niet misgaan!

4. The Twilight Saga: Breaking Dawn Part 2
Als een echte Twi-hard ben ik natuurlijk razend benieuwd naar de langverwachte ontknoping die op 14 november in de bioscopen verschijnt en erg veelbelovend schijnt te zijn. Ik vind dat de films in de saga steeds beter zijn geworden en ben gewoon ontzettend benieuwd, vooral nu onlangs is gebleken dat het einde anders is dan in het boek… spannend!

5. Anna Karenina
In de bioscoop vanaf 6 december: een kostuumdrama met Kaira Knightley in de hoofdrol en gebaseerd op het beroemde boek. Ik heb eerlijk gezegd geen idee waar het verhaal over gaat, maar ben er wel erg benieuwd naar en de trailer ziet er erg goed uit!

6. The Big Wedding
Vanaf 13 december: een romantische comedy met een grote sterrencast waaronder Robert DeNiro en Amanda Seyfried. Een beetje Love Actually-achtig en daar ben ik dol op, dus laat maar komen!

7. Les Misèrables
Vanaf 10 januari, de nieuwe remake van het klassieke verhaal, met in de hoofdrollen Hugh Jackman, Geoffrey Rush, Anne Hathaway en Amanda Seyfried – ik hou van deze cast dus ik ben ongelofelijk benieuwd!

8. Farewell, My Queen
Dit is een beetje een raadsel: ik wil deze film ontzettend graag zien omdat hij over Marie Antoinette gaat, maar hij schijnt in Amerika al verschenen te zijn en hier is ie niet in de bioscoop geweest, dus het is wachten op de dvd die volgens mij in oktober zou moeten uitkomen – ik ben in ieder geval erg benieuwd!

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

[instagram-feed]