61534888_02f0d88325_o

Bron

Ik kijk eigenlijk niet zo vaak films, alleen als ik er echt zin in heb. Maar als ik ’s avonds nog eventjes iets wil kijken voor het slapengaan en ik heb geen series meer opgenomen of geen zin om aan een nieuwe aflevering te beginnen, ga ik nog wel eens zappen. En nu met de zomerperiode en het WK worden er heel veel filmklassiekers uitgezonden: geen oude films, maar juist moderne hits, om het zo maar te zeggen. Lang niet alle films zijn leuk genoeg, maar er zijn er waarbij ik altijd wel blijf hangen, zelfs als ze al bijna afgelopen zijn. Gewoon omdat licht vermaak altijd fijn is. Welke films dat zijn? Lees verder!

Letters-To-Juliet

Bron

Letters to Juliet

Eén van mijn lievelingsfilm en de heerlijkste romantische komedie die je maar kunt wensen. Maar liefst twee knappe mannen en een superromantisch verhaal over verloren liefde die elkaar weer terugvindt: de Amerikaanse Sophie ontdekt tijdens een vakantie in Verona een brief van een oude vrouw over haar verloren liefde en probeert deze zelfde vrouw te helpen de man terug te vinden.

Hairspray-hairspray-10016252-1024-768

Bron

Hairspray

Deze was vorige week nog op tv en ik heb het laatste stukje zitten kijken: zo leuk! Echt gewoon even je verstand op nul en gewoon kijken. Zac Efron is leuk, John Travolta die een vrouw speelt is geniaal en het is een heerlijk vrolijke film die je lekker kunt meeswingen! Het speelt zich af in de jaren zestig en gaat over heel veel verschillende mensen in het kader van een danswedstrijd, echt heel leuk <3

20140308blackswan

Bron

Black Swan

Ik hou helemaal niet van thrillers, maar sinds ik deze in de bioscoop heb gezien ben ik er helemaal door gefascineerd. Het acteerwerk van Natalie Portman en Mila Kunis is geweldig en het verhaal intrigeert echt: het gaat over een danseres die behoorlijk in strijd is met zichzelf terwijl ze een grote rol probeert te bemachtigen. Heel eng omdat je echt in haar psyche zit, maar daardoor ook juist enorm boeiend – en dat blijft het ook.

Harry-potter-films

Bron

Harry Potter

Eens in de zoveel tijd worden alle Potterfilms in achtereenvolgende weken uitgezonden en dan is het altijd weer een feest om eventjes te kijken, want ze blijven gewoon tof. Momenteel mag het alleen even niet van mezelf omdat ik binnenkort alle boeken weer wil lezen en daarna de films wil kijken, maar, nou ja, ze zijn gewoon tof.

how-well-do-you-know-90-s-disney-movies-sep-5-2011-600x360

Bron

Disney / klassiekers

Het maakt niet uit welke Disney-film, als er eentje wordt uitgezonden en ik kom erlangs, dan leg ik de afstandsbediening weg en ga kijken. Geldt ook voor oude klassiekers als bijvoorbeeld The Sound of Music en Sissi.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

[instagram-feed]