popcorn-166839_1280

Bron

Eens in de zoveel tijd heb je altijd zo’n periode dat er ineens een hele lading toffe films in de bioscoop komt, meestal in het voorjaar – in de aanloop naar de zomer – en in het najaar, zo rond de kerstperiode. Nu ga ik eigenlijk helemaal niet zo vaak naar de bioscoop, maar in dit soort periodes kan ik mezelf toch echt niet inhouden en wil ik het liefst elke week. Vandaag een lijstje van films die ik binnenkort zéker wil gaan zien!

Cinderella-Widescreen-Wallpaper-cinderella-2015-37820077-1920-1200

Bron

Cinderella

Ik ben echt een fangirl als het gaat om live-action verfilmingen van Disney-klassiekers. Maleficent met Angelina Jolie vond ik helemaal geweldig en naar Cinderella heb ik echt vanaf het begin uitgekeken. De film is geregisseerd door Kenneth Branagh (die ik eigenlijk alleen ken als Smalhart in de Potterfilms) en Lily James, Rose in Downton Abbey, speelt Assepoester. Cate Blanchett is de boze stiefmoeder en Helena Bonham Carter (ja echt) de goeie petemoei. Ik hoop dat ik dit weekend naar de bioscoop ga, want echt… IK KAN NIET WACHTEN. Het ziet er zo mooi uit, de kostuums (die jurken!) en alles heeft gewoon een magisch-betoverend sfeertje. En o ja, ik ben ook razend benieuwd naar de korte Frozen-film die eraan vooraf gaat!

insurgent-plot-spoilers-mystery-box-shown-new-trailer-shows-not-featured-novel

Bron

The Divergent Series: Insurgent

Ik ben zoooo blij dat ik een paar maanden geleden de hele trilogie gelezen heb en nu dus compleet spoilervrij ben, want er gebeurt echt veel in het vervolg op Divergent (Inwijding). Toen ik de trailer voor het eerst zag had ik eerlijk gezegd ee meh-gevoel, want het zag er wel heel anders uit dan het boek… maar nu we een paar trailers verder zijn ben ik wat positiever, omdat het er toch wel erg goed uitziet. Het verhaal van boek twee vond ik persoonlijk onwijs goed, vooral omdat er zoveel achtergrondinformatie en nieuwe details worden gegeven. Ik ben echt heel erg benieuwd hoe dat in de film terug gaat komen.

The-Age-of-Adaline-2015-Poster-Wallpaper

Bron

The Age of Adaline

Ik ben zo gek op Blake Lively. Serieus, ik vind haar al helemaal perfect sinds Gossip Girl: ze is zo mooi, zo leuk, zo stijlvol en gewoon helemaal geweldig. In de trailer voor deze film, een soort omgekeerde The Curious Case of Benjamin Button, ziet ze er echt geweldig uit en het verhaal lijkt me ontzettend mooi. Ik word er gewoon helemaal emotioneel van, zo tragisch lijkt het. O ja, en er zit een Nederlandse acteur in (Michiel Huisman). Kan echt niet wachten!

jurassic-world-main

Bron

Jurassic World

Ja, ik ben dus zo’n meisje dat superenthousiast wordt van live action-Disneyfilms maar ook van de nieuwe dinofilm. En naar Jurassic World kijk ik echt heel erg uit, omdat het precies is wat ik altijd al heb willen zien: het park is open en goedlopend en dan gaan er een heleboel dingen mis. Heeeeeel erg spannend dus haha, en er zijn lekker wat nieuwe dino’s… en het sfeertje is al helemaal compleet, want je kunt de website van het park bezoeken alsof het echt open is. Bizar, maar wel op een goeie manier.

You may also like...

2 Comments

  1. Insurgent is geweldig! Ik kijk ook uit naar The Age of Adeline 🙂

  2. Die laatste wil M. ook zeker wel zien in de bios 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

[instagram-feed]