Toegegeven: dit blogje is deels voortgekomen uit een gebrek aan inspiratie en deels uit een YouTube-aanval. Op van die dagen dat het gewoon ontzettend warm is, dan is het gewoon het fijnste om lekker koel binnen te zitten en naar allerlei verschillende filmpjes te kijken, van Disney tot legerpapa’s. En vandaag laat ik jullie mijn favorieten zien. Kun je deze filmpjes niet kijken zonder een glimlach op je gezicht te krijgen of in tranen uit te barsten, dan is er iets mis met je. Enjoy!

Ik huil niet snel om films, series, boeken of wat dan ook, gewoon omdat het daarvoor altijd teveel een ”ver van mijn bed-show” is. Maar dit filmpje heeft me doen lachen en snikken tegelijkertijd, omdat het gewoon zo prachtig en ontroerend is!

Elke keer dat ik dit zie, krijg ik kippenvel en begin ik te snotteren… hoe bijzonder is het dat een groot en gevaarlijk en wild geworden leeuw zijn opvoeders na al die tijd nog steeds herkent? Jeetje mina, gewoon zo mooi!

Om te laten zien hoe prachtig en sterk woorden kunnen zijn – en hoe goed mensen bereid zijn te zijn!

Dit is een prachtig filmpje voor iedereen die gehandicapt/chronisch ziek is of die mensen beter wil begrijpen. Meer zeg ik er niet over, gewoon kijken!

Dit vind ik zo gaaf omdat het echt laat zien hoe goed mensen kunnen zijn voor een ander, zo mooi om te zien dat er eerst helemaal niets gebeurt en dat mensen vervolgens denken ”ach, wat boeit het ook, kost niks!” en zelf ook met zo’n bord gaan rondlopen!

Wat vind jij van deze filmpjes?

You may also like...

1 Comment

  1. Mooie filmpjes zitten er tussen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

[instagram-feed]