Tja, op dagen dat ik mezelf voorneem om heel productief huiswerk te gaan maken en veel te doen, dat zijn juist de dagen dat ik aan het soggen sla. SOG = Studie Ontwijkend Gedrag. WeHeartIt is een uitstekende manier van soggen, maar kan beslist niet op tegen YouTube. Want eh… YouTube is gewoon perfect als je de tijd wilt doden. En ik ben een groot fan van Taylor Swift, dus… wat is de perfecte manier om te soggen? Juist: YouTube afstruinen naar filmpjes van Taylor. Vandaag zet ik speciaal voor de Swifties onder jullie mijn favorieten van haar op een rijtje!


Oké… ik heb nog nooit zo’n schattig poesje gezien! Ze is zoooo leuk en lief! En ze past zo goed bij Taylor!


Dit nummer schreef Taylor voor de soundtrack van The Hunger Games. Ik vind het een ongelofelijk mooi lied en de film is geweldig, ze zingt het prachtig en de muziekvideo vind ik ook heel erg mooi gemaakt!


Kennen jullie de film The Notebook? Nee? Het is één van mijn grote favorieten: het acteerwerk is heel erg goed, het verhaal is ongelofelijk romantisch en… nou ja, ik vind het gewoon een heerlijke film omdat ik – en met mij vele andere meisjes, denk ik – dolgraag zo’n romance zou willen. Het liedje The Way I Loved You past hier heel erg mooi bij, het is een lekker nummer en het is mooi gemonteerd in de filmscènes.


Central Park.. één van de mooiste plekken ter wereld. Taylor zingt hier haar heel emotionele nummer Back to December als onderdeel van de Speak Now World Tour. Heel mooi!


Hier was ik bijjjjj! Het hele concert staat tussen mijn favorieten op YouTube en dit was wel het hoogtepunt. Het nummer Enchanted zong ze prachtig en de decors veranderden echt op een magische en sprookjesachtige manier, heel erg mooi!

En… last but definitely not least… dit vind ik zo geweldig… dit is echt hoe Taylor is en waarom ik zo dol op haar ben!

You may also like...

2 Comments

 1. Awwh, ik heb Meredith en Taylor al eens eerder gezien echt schattig!

  En Safe & Sound is inderdaad een heel mooi nummer en een hele goeie clip!

  The Notebook ken ik niet maar The Way I Loved You is echt tof.

  Ik ken dat optreden in het Central park van Youtube inderdaad. Dat optreden is zooo mooi!

  OMG bij die laatste was ik ook bij! Was echt on-ge-lofelijk geweldig! <3

 2. O en er staat er nog een!
  Die is zooooo lief! <3
  Ik vind het echt fatantisch dat ze zo close met haar fans doet! <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

[instagram-feed]