Ik heb het altijd leuk gevonden om me mooi aan te kleden en er leuk uit te zien, om een beetje bezig te zijn met mode en trends, maar ik heb mezelf nooit beschouwd als een fashionista – meer als iemand met een eigen stijl. Ik ben dan ook niet superveel bezig met wat ik wel en niet draag, maar mode is wel een hobby van me. Eén van mijn alter ego’s waarover ik graag fantaseer, is beslist een modeontwerpster. Eerder blogde ik al over een superleuke app voor de iPad en iPhone, namelijk Fashion Star Boutique. Heel mooi vormgegeven en echt lekker meisjesachtig: een spelletje waarin je voor verschillende types klanten kleding moet ontwerpen. Ik kan hier echt heel lang zoet mee zijn, vooral omdat de meest bizarre concepten en combinaties mogelijk zijn, haha. Op een gegeven moment heb je met een bepaald aantal ontwerpen een collectie gemaakt, en het lijkt me leuk om de collecties die ik ontwerp met jullie te delen! Vandaag de eerste, laat me vooral weten of jullie dit leuk vinden! Enne… mijn inzicht wat betreft combineren is niet altijd even goed, haha.

Gisteren zag ik de Gossip Girl-aflevering Pretty in Pink (aflevering 18 van seizoen 4), waarin een benefietfeest wordt georganiseerd voor de Pink Ribbon Foundation. Nu denk ik dat iedereen deze stichting wel kent, er wordt namelijk altijd veel reclame voor gemaakt. Het is een stichting die zich inspant voor de bestrijding van borstkanker en voor hulp aan vrouwen met borstkanker. Een heel mooi initiatief dus! Ik geloof dat elk jaar oktober de Pink Ribbon-maand is waarin borstkanker dus centraal staat en er zoveel mogelijk geld wordt ingezameld. Door deze aflevering van mijn lievelingsserie heb ik me laten inspireren om een Fashion Star Boutique-collectie te maken die zogenaamd verkocht zou worden om geld in te zamelen voor Pink Ribbon. Wat de collectie kenmerkt? Roze natuurlijk! Het is kleding voor vrouwen die borstkanker hebben, maar ook voor normale, trendy en vooral sterke vrouwen.

foto 1 foto 2 foto 3

You may also like...

4 Comments

  1. Het ziet er leuk uit! *ja ja, dit keer logde ik uit voordat ik reageerde*

  2. Je hebt hele mooie kleding ontworpen. Zelf zou ik inderdaad een paar dingetjes anders doen maar ’t ziet erg mooi uit!
    Zelf heb je ook altijd superleuke kleding aan!

  3. Oh, wat lekker vrolijk! Heerlijk fris en lente-achtig! Dat jurkje op de foto helemaal bovenaan is trouwens ook erg gaaf!

  4. Wat een ontzettend vrolijke ontwerpen. Het lijkt me een erg leuke app 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

[instagram-feed]