Soms… wanneer je een baaldag hebt of ziek bent of gewoon weinig zin hebt om veel moeite te doen, dan ga je naar YouTube. Dan ga je filmpjes kijken op YouTube. En wanneer je een modemeisje bent, dan zijn dat voornamelijk fashion-filmpjes. Enjoy!

Hoewel ik Sex and the City niet leuk vind (teveel seks naar mijn zin, haha) vond ik de film die in 2008 uitkwam wél ontzettend leuk, en dan vooral deze scène… echt leuk, het toss or take en hoe ze allemaal meedoen inclusief het kleine meisje haha, en geef mij haar kledingkast!

Mijn god… trouwjurken die zijn geïnspireerd op Disney-prinsessen… zo romantisch en sprookjesachtig en onbereikbaar – welk meisje wil dat nou niet?

En om daar nog maar even op voort te borduren… de modeshow. Oh mijn god. Die bruidsmeisjesjurken zijn ook zooo mooi, en de kleine meisjesjurken zoooo schattig… oh, en het is ook zo leuk om te proberen uit te puzzelen welke jurk bij welke prinses hoort – zonder het commentaar erbij dan, haha.

Nog meer bruidsmode, weer uit SatC. Welk meisje zou nou niet model willen staan voor de prachtige jurken van Vivienne Westwood? En ja hoor, Carrie Bradshaw lived that dream!

Marie Antoinette, een superleuke film met heel goed acteerwerk van Kirsten Dunst en ongelofelijk prachtige, romantische en sprookjesachtige mode. Jurken, waaiers, interieur, babykleren, werkelijk alles.. zucht. Kwijlbakje?

You may also like...

2 Comments

  1. Ik kijk dus eigenlijk nooit fashionfilmpjes, maar hé, die disneyjurken móest ik gewoon zien! Wauwie, zo gaaf!!

  2. Oeh, die Disney trouwjurken maken dat ik mijn bruiloft overnieuw wil doen 😛

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

[instagram-feed]