Het gaat op het moment niet echt lekker met mij, wat jullie misschien wel hebben kunnen opmaken uit de stilte hier op mijn blog. Ik heb het de afgelopen weken druk gehad met school en die stress is nu gelukkig weg, maar ik ben nog steeds ziek: zeker vier dagen per week voel ik me verre van goed en kamp ik met stomvervelende dingen zoals hoofdpijn, buikpijn, spierpijn, misselijkheid en ontzettend slap/moe. Het is daardoor op het moment lastig om mijn normale gang te gaan, want mijn lichaam spreekt me tegen: ik kan vaker niet naar school dan wel en op sommige dagen kan ik gewoon niet meer dan suffe spelletjes spelen op mijn iPad en hoogstens een beetje lezen. Ik heb geen idee hoe lang het nog gaat duren, want ook mijn arts kan het niet verklaren… dus ik probeer maar zoveel mogelijk te genieten van de dagen dat ik me enigszins goed voel en ook van de dingen waar ik, ook op de dagen dat ik me slecht voel, toch plezier aan kan beleven. Om mezelf – en jullie misschien ook wel – een beetje op te vrolijken, maak ik weer eens een lijstje met dingen waar ik momenteel van kan genieten!

♥ Knuffelen met mijn lieve, warme, zachte huismonster. Of gewoon kijken naar plaatjes van lieve katjes, zoals hierboven.

♥ Opkikker kippenbouillon.

♥ Heerlijk een eind weg kunnen typen aan een nieuw verhaal, een historische roman waarin ik mijn hoofdpersoon in al mijn favoriete tijdperken aan al mijn favoriete hoven en bij al mijn favoriete historische grootheden terecht laat komen.

♥ Afleveringen van The Vampire Diaries online kijken mét ondertiteling, mogelijk gemaakt door geweldige mensen die de moeite daarvoor nemen.

♥ Aardbeien met crème fraiche zoals papa ze eergisteren met Pasen maakte. Of crème fraiche met aardbeien, nog beter.

♥ Naar buiten gaan als het zonnetje schijnt, wat tegenwoordig steeds vaker gebeurt!

♥ Clips van The Passion 2013 terugkijken, voornamelijk de onderstaande twee:

♥ Klaar zijn met alle tentamens en bijna klaar met alle projecten waardoor ik thuis niets meer hoef te doen.

You may also like...

5 Comments

  1. Hè, wat balen voor je! Ik hoop dat je je snel weer beter voelt, maar tot dan is het kijken van die filmpjes helemaal niet erg 🙂 Leuk zijn ze!

  2. Wat vervelend zeg. Ik hoop dat je je snel wat beter voelt.

  3. Das niet zo fijn, hopelijk wordt je snel beter! Ik ben wel benieuwd waar je TVD met ondertiteling kijkt, ik ben dat nooit tegengekomen op het net ^^

  4. Veel beterschap gewenst! Ik had het inderdaad al opgemerkt dat het hier wat stilletjes was…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

[instagram-feed]