Leven

Enjoying the little things in life – Paris edition

Doordat ik chronisch ziek en op verschillende fronten lichamelijk beperkt ben, heb ik geleerd om optimaal van het leven te genieten, van de dingen die ik wel heb en wel kan in plaats van teveel stil te staan bij wat ik niet heb, niet ben en niet kan. De grootste geneugten komen uit de kleinste dingen en de simpelste momenten, zo heb ik altijd geleefd. Omdat ik dat graag aan andere mensen overbreng en zelf hou van een fijne feelgood-sfeer op een blog (neem bijvoorbeeld ook eens een kijkje op LisanneLeeft.nl) deel ik zo nu en dan een lijstje van mijn kleine en simpele genietmomentjes met jullie. Omdat ik het afgelopen weekend doorbracht in Parijs en daar natuurlijk ook volop heb genoten, staat dit lijstje in het teken van Parijs-geneugten! Het uitgebreide reisverslag komt nog, maar dit is dus alvast een voorproefje!

♥ Op straat naar mensen kijken en continu denken: ”Oh, zij is een model!” (zo’n superlang meisje dat er heel nonchalant maar ook supertrendy en fab uitziet), ”Oh, dat is vast een fotograaf!” of ”Oh, dat is een excentrieke modeontwerper!” Gewoon, omdat Parijs van die typetjes heeft.

♥ Thee drinken en een taartje eten bij Ladurée!

♥ ’s Avonds lekker uit eten gaan in een restaurantje met uitzicht op een stukje centrum van Parijs.

♥ Dure winkeletalages kijken op de Rue Saint-Honorée.

♥ Frans spreken.

♥ Kijken naar de mensen in cafeetjes en restaurants en bepalen of ze Frans zijn of niet.

♥ Ontbijten met een heerlijk super-Frans croissantje en een kopje thee.

♥ ’s Avonds na het eten nog even een blokje om wandelen in de buitenlucht en het uitgaansleven in je opnemen.

♥ Lopen in de delen van Parijs waar geen toeristen, maar echte Fransen komen en je dan ook Frans voelen.

You may also like...

6 Comments

  1. Klinkt heerlijk allemaal! Supertof! <3

  2. Lijkt me heerlijk om eens een bezoekje te brengen aan Parijs 🙂

  3. Ik wil zeker nog eens een bezoekje brengen aan Parijs <3

  4. Leuk Vief, ik zie het al helemaal voor me, daar in Parijs. Wij zijn ook een keer meegeweest, weet je nog?

  5. Leuke blog heb je. Ik vind het altijd heerlijk om zulke lijstjes te lezen!

  6. Leuk lijstje! Vooral die typetjes spotten, vind ik overal leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

[instagram-feed]