4327992548_f09dbd322b_o

Bron

Ik hou van mijn studie. Echt waar, ik ben er dol op en ik ben onwijs blij dat ik dit ben gaan doen want ik voel me er helemaal op mijn plek, helemaal gelukkig. Maar ik ben nu ook weer niet zo’n bolleboos (oké, ik ben wel een bolleboos) die alleen maar heel erg hard bezig is met school. Natuurlijk wil ik wel altijd zoveel mogelijk deadlines halen en opdrachten zo goed en uitgebreid mogelijk uitvoeren – en dat werpt vruchten af, want ik haal alle tentamens in één keer – maar ik heb ook wel eens een nee-dag. Een geen zin-dag. Een vandaag even niet-dag. Oftewel: een sog-dag.

Bloggen

Bloggen is mijn favoriete bezigheid als ik geen zin heb om voor school te werken, hihi. Zeker als ik thuiskom na een paar colleges en denk: ”eventjes een blogje schrijven en dan aan de studie” dan worden dat algauw alleen nog maar blogjes en geen studie. Oeps… oja, of blogs lezen – ook zo’n leuke sog-manier.

YouTube

Het zou veel, veel beter zijn voor studenten als YouTube niet bestond. Want tja, als ik geen zin heb om aan de slag te gaan voor school, ben ik snel geneigd om te denken ”even een paar muziekvideo’s…” en dat worden dan vijf muziekvideo’s, daarna worden het interviews en filmtrailers en bloopers en leuke scènes nog eens bekijken en oh ja, is er al een nieuw filmpje van Simon’s Cat? Zucht.

Nutteloze sites

We Heart It, Flickr, Tumblr, Instagram, IMDB… het lijstje sites waar ik elke dag een paar keer op kijk is eindeloos. Ik check soms wel vijf keer per dag NU.nl omdat ik gewoon geen zin heb om te gaan doen wat ik eigenlijk moet doen.

Spelletjes

Vroeger – gosh, de tijd dat ik op de middelbare school zat noem ik al vroeger – kon ik uren achtereen zoet zijn met Facebook-spelletjes. Nu neem ik graag een paar keer per uur een ”pauze” met een iPad-spelletje. Oftewel… soggen. Vooral Candy Crush is leuk om te doen voor tussendoor, gewoon even verstand op nul en combo’s maken. Hersenloosheid dus.

Soggen is gewoon leuk. En hé, als ik even heb gesogd heb ik op de een of andere manier toch altijd weer frisse moed om echt aan de slag te gaan, dus… het is zo slecht nog niet.

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

[instagram-feed]