Toen ik begon met deze interviewrubriek was ik vooral van plan om me te richten op auteurs, uitgevers en anderen die iets ”bijzonders” doen in het boekenvak. Maar langzaam breidde zich dat ook uit naar bloggers en mensen die met boeken te maken hebben doordat ze gewoon gek zijn op lezen: dat is uiteindelijk waar het om gaat in precies dat boekenvak! Daarom bedacht ik ook dat ik het superleuk zou vinden om ook de boekbloggers met wie ik een meer persoonlijke band opbouw in de rubriek te verwerken: er zijn zoveel toffe blogs die lang niet alle aandacht krijgen die ze verdienen, en bloggers die gewoon supertoffe mensen zijn. Vandaar dat ik vandaag iemand in de spotlights zet die een echt goede vriendin van me is geworden de laatste tijd: Joelle van Superjoellegirl! Het interview is ietsjes anders dan anders omdat het een video is deze keer, en ook nog eens een video van een halfuur, dus… weet waar je aan begint. Maar ik beloof dat het een video is vol gezelligheid en meligheid!

Ken jij Joelles blog al?

You may also like...

2 Comments

  1. Wat superleuk! Zo veel vrolijkheid, wat zijn jullie leuk samen 🙂 Alleen al om jou (alvast) even te kunnen zien en horen 🙂 YAAYY!

  2. Wat superleuk! Zo veel vrolijkheid, wat zijn jullie leuk samen 🙂 Alleen al om jou (alvast) even te kunnen zien en horen 🙂 YAAYY!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

[instagram-feed]