Het is geen geheim dat ik dol ben op Disney. Vooral de Classics dan: Beauty and the Beast komt natuurlijk op één, gevolgd door The Sleeping Beauty, Cinderella, The Little Mermaid, Tangled, Aladdin en Snow White. Er zijn zoveel statements gemaakt met deze films en ondertussen ben ik achttien, maar nog steeds dol op de personages en de verhalen. Onlangs schreef ik al over de foto’s van Annie Leibovitz waarop beroemdheden als Disney-personages gefotografeerd zijn; dat is echter niet de enige moderne vorm van Disney-kunst. Vandaag laat ik jullie mijn favoriete YouTube-filmpjes zien die te maken hebben met Disney-achtige mode in de hedendaagse wereld!

Disney Bridal Collection
 

Hier heb ik het al vaker over gehad: trouwjurken in de stijl van Disney Prinsessen. Normaal gesproken zou ik zeggen dat ik beslist voor Belle zou gaan, maar ze zijn allemaal zo supermooi… zo elegant, sprookjesachtig, karakteristiek… zucht.

Disney Fashion Week

You may also like...

1 Comment

  1. Wauw, die bridal collection!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

[instagram-feed]