unsplash_522b9cc0386f1_1

Bron

Positief blijven, uit elke dag iets goeds proberen te halen, zoveel mogelijk doen wat ik kan, genieten van de kleine én de grote dingen, mijn zegeningen tellen… allemaal dingen die ik altijd al heel belangrijk heb gevonden, maar waar ik nog een beetje extra waarde aan hecht nu het niet zo goed gaat en ik niet zoveel kan. En omdat het toch best wel een beetje lastig is om dit te blijven onthouden, maakte ik vandaag een lijstje van dingetjes waar ik ondanks alles toch altijd wel blij van kan worden =)

♥ Dat ik gisteren mijn tentamen canon 2 heb kunnen maken en dat ik er een goed gevoel over heb én dat het heel fijn was om mijn klasgenootjes weer te zien.

♥ Lekker lang en warm douchen of in bad gaan!

♥ Dat zowel de docenten op school als mijn stagebegeleiders me alle ruimte geven om aan mijn herstel te werken en studie/stage even op een lager pitje te zetten;

♥ Dat ik vrijdag voor darmonderzoek naar het ziekenhuis moet: ok, is natuurlijk geen pretje, maar hopelijk komt er wel iets uit!

♥ Dat de buikpijn altijd weggaat met verdunde voeding. Is niet goed voor mijn energie en zo, maar ik voel me er in ieder geval tijdelijk beter door.

♥ Boeken waarvan ik heb genoten gebruiken voor analyses en ze dus lekker mogen uitpluizen!

♥ Dat ik weer weet wat ik met Happiness in the Making en De jonge bibliofiel wil doen en dat ik daar ook echt weer mee aan de slag wil gaan.

♥ Kleine uitstapjes: even naar het winkelcentrum of de supermarkt, gewoon fijn om even een frisse neus te halen en er uit te zijn!

♥ Inspiratie opdoen en brainstormen over de nieuwe inrichting van mijn kamer: voorpret <3

♥ Kleine hapjes muzzelen (nieuw woord haha) van het avondeten: genoeg om van te genieten, niet genoeg om last van te krijgen!

♥ Spelletjes zoals Kim Kardashian Hollywood en Hollywood U spelen in de uurtjes dat ik me bleh voel of om te vergeten dat alles een beetje stom is.

♥ Films van Film1 of series als America’s Next Top Model bingowatchen. Lekker hersenloos, en de films zijn soms wel echt heel mooi <3

♥ Een dag waarop ik me onwijs moe/slap/leeg voel, opgekruld in bed doorbrengen.

♥ Mijn verkleumde lijf opwarmen met thee en dekentjes <3

♥ Tot half 12 slapen en dan tot 12 uur blijven liggen. Omdat ik het nodig heb.

♥ De momenten waarop ik me best oké voel (maakt niet uit waardoor)!

You may also like...

2 Comments

  1. Ik vind je altijd zo goed, je ziet altijd weer lichtpuntjes, ondanks alles Liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

[instagram-feed]