blogg

Bron

Een blogger zou geen blogger zijn zonder andere bloggers. Je stijl kan nog zo bijzonder en uniek zijn, je blog kan nog zo totally you zijn, maar… je kunt het nooit helemaal alleen. Je leest waarschijnlijk altijd andere blogs, al is het maar om bezoekers naar je site te lokken, en je krijgt altijd iets mee van hun schrijfstijl, hun onderwerpen, hun manier van promotie, hun lay-out, noem het maar op. Daar blijft altijd wel iets van hangen, ook onbewust. Ik vind het alleen maar leuk en fijn om blogs af te struinen op zoek naar dingetjes waar ik inspiratie uit kan putten, en omdat ik zonder deze blogs echt niet zo zou bloggen als ik nu doe, vind ik dat ik ze wel eens in het zonnetje mag zetten. Daarom: een lijstje met de vijf blogs die ik het vaakste bezoek en waar ik de meeste inspiratie uit haal!

annemerel_8

Annemerel.com

Annemerel blogt al behoorlijk lang en ik heb niet alleen heel veel bewondering voor alles wat ze met haar blog doet en bereikt – daar heb je echt behoorlijk wat doorzettingsvermogen en pit voor nodig – maar ik vind haar blog ook supertof om te lezen. Ze schrijft over van alles, van hardloopperikelen tot persreisjes, van outfits tot nieuws in Hollywood. Ik haal vaak inspiratie uit die diversiteit van artikelen: haar blog is vaak een informatiebron als ik eens over iets wil schrijven dat te maken heeft met celebs, mode of lifestyle.

LisanneLeeft

Lisanneleeft.nl

Misschien nogal een open deur, maar Lisanne is mijn grote inspiratiebron als het aankomt op positiviteit, genieten, op eenvoudige manieren gelukkig zijn en feelgood. Ik vind het heerlijk om door de categorieën op haar blog te bladeren en inspiratie te halen uit hoe zij omgaat met veel dingen waar ik ook last van heb. Ze schrijft over heel veel dingen die te maken hebben met ziek zijn, maar nog meer over dingen die te maken hebben met léven en dat is mij natuurlijk op het lijf geschreven, dus daar zit vaak iets tussen waar ik iets mee kan! Oh ja, en de blogtips die ze geeft zijn ook supernuttig!

tumblr_static_internetheader-03

The Self Help Hipster.com

Dit is een blog die ik pas een tijdje geleden heb ontdekt, en Lianne is in de eerste plaats gewoon héél erg grappig. Ze schrijft in het Engels, maar dat is helemaal niet erg want het is leuk en makkelijk Engels. Waar ze over schrijft, valt waarschijnlijk het beste te omschrijven als mindfulness, hoewel het dat ook niet precies is. Afijn, ze schrijft over alles wat te maken heeft met zelfbewustzijn en zelfhulp, zowel op het lichamelijke als het mentale vlak. Als ik eens zin heb in een ander soort blogonderwerp of iets wil lezen wat een beetje vernieuwend is, dan vind ik deze blog heel erg fijn en er staan soms echt dingen op waar ik over na kan denken. Ook weer blogstuff dus!

IMG_4168_bewerkt-1

Lauradenkt.nl

Laura is ook heel, heel erg grappig. Ze schrijft met opzet lekker overdreven en luchtig, maar haar blogjes zijn vaak juist treffend door die toon. Ze schrijft ook over hele eenvoudige dingen, dingen in haar hoofd en om haar heen, en dat herinnert mij er altijd aan dat inspiratieloosheid eigenlijk iets stoms is omdat het zo makkelijk kan zijn om ergens inspiratie uit te halen. Desnoods de kleur van je schoenen of de lengte van je nagels. Haar blogjes zijn ook nooit lang dus heerlijk om even te lezen tijdens je studiepauze of lunch.

header2

Cravingpages.nl

Joany van Craving Pages leest alles wat los en vast zit, het genre maakt haar eigenlijk niet uit want ze weet uit vrijwel elk boek wel iets tofs te halen. DE website ziet er geweldig uit en hoewel niet alle recensies me aanspreken, probeer ik wel het grootste gedeelte van de posts te lezen. Ze inspireert me heel erg wat betreft de manier van boeken recenseren en natuurlijk geeft ze me toffe inspiratie voor leesvoer!

You may also like...

3 Comments

  1. Wauw, wat tof dat je Craving Pages hebt genoemd. De andere sites vind ik ook heel erg inspirerend. 🙂

  2. Oh die laatste kende ik nog niet. 🙂 Ik ga eens kijken. Altijd leuk om nieuwe blogs te ontdekken (of herontdekken).

  3. Drie dikke zoenen op je wang hiervoor, heeeeeeeeeeel lief 😀

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

[instagram-feed]