Ik heb nu al een tijdje Twitter en ik heb het eigenlijk altijd wel open staan wanneer ik online bezig ben: op mijn laptop is het altijd een tabblad in Chrome en wanneer ik op mijn iPad werk, check ik om de haverklap eventjes of er nog leuke nieuwe tweets zijn. Zelf twitter ik uiteraard ook, maar vooral over mijn dagelijkse bezigheden – geen echt bijzondere zaken. Dit in tegenstelling tot veel accounts die ik volg: als je maar goed zoekt, kun je de leukste eruit pikken. Zo volg ik een aantal beroemdheden, de Paus, twee lollige accounts die zogenaamd van Hare Majesteit de Koningin en Zijne Koninklijke Hoogheid Prins Willem-Alexander zijn en sinds kort ook twee Twitterpagina’s waarop regelmatig ontzettend mooie plaatjes van de schoonheden des levens en de wonderen der wereld te zien zijn. Omdat ik er altijd vrolijk van word, zet ik mijn favorieten voor jullie op een rijtje!

Rocamadour, Frankrijk

Hoe schattig is dit? <3
Liefde voor verliefde dieren!
Paars… natuur… need I say more?

 

Noorderlicht aan een Canadese sterrenhemel
Bevroren vuurtoren… magisch en spookachtig tegelijkertijd!
<3
Zonsondergang in lavendelvelden, de Franse Provence

 

Happy feet!
Ik heb een absoluut zwak voor dieren die totaal andere dieren opvoeden.

 

Dit is gewoon… pure schattigheid.
Walking in a winter wonderland…
Zeeschildpad maakt een ritje op een kwal
Venetië, Italië <3
Will you marry me? Please?

 

Winter in Alaska

 

Ook olifanten moeten douchen!
Amazone Regenwoud, Brazilië

You may also like...

4 Comments

  1. Wat een leuke foto’s! Die van die vuurtoren is echt zo schitterend.

  2. Leuk dat je dat deelt! Ik ben ze meteen ook gaan volgen 🙂

  3. Heerlijke platen om te zien!

  4. Ik dacht, nu krijg ik een verhaal over de zusjes Boleyn, maar inplaats daar van hele mooie foto,s van dieren Heel mooi hoor!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

[instagram-feed]