Ik hou ervan om mijn iPad en laptop te pimpen (dat woord is volgens mij alweer helemaal ”uit”) en te personalizen zodat ze echt van mij zijn. Van die saaie Windows- en Apple-achtergronden krijg ik de kriebels, dus kan ik soms urenlang over Google en WeHeartIt struinen naar leuke plaatjes. Onlangs ontdekte ik voor mijn iPad (en ook voor iPhone) de gratis app Backgrounds, waar een heleboel mooie plaatjes en foto’s in verschillende categorieën staan die je als achtergrond kunt instellen. Ik gebruik regelmatig zo’n afbeelding en het leek me leuk om mijn favorieten met jullie te delen, voor als je eens een keer inspiratieloos bent!
Ik heb ervoor gekozen om alleen afbeeldingen te kiezen voor deze blog waar inspirerende quotes op staan, aangezien ik daar het meeste aan heb en omdat ik graag het positive happiness-sfeertje er hier een beetje in wil houden – en let’s face it, plaatjes van dieren kunnen jullie zelf wel vinden, toch?! Enne, dit is mijn 300ste blogpost, yay!

image4

Voor degenen die een oppepper nodig hebben na een break-up of andere nare ervaring met mensen…

image5

Klopt helemaal! Oftewel: iets heeft altijd meerdere kanten, meerdere mogelijkheden.

image6

Opnieuw voor de nasleep van nare ervaringen…

image7

Tja. Omdat ‘ie gewoon grappig is. 

image8

Als je gewoon even een simpele oppepper nodig hebt!

image9

Probeer het maar eens, it’s true! 

image10

Oftewel, maak het beste van alles, zelfs van de slechte dingen! 

image11

Deze heb ik momenteel als background van mijn iPad, ik vind hem zo mooi omdat het precies belichaamt wat genieten van het leven voor mij inhoudt ♥ 

image12

Een mooie om mee af te sluiten: op welke manier dan ook, het komt altijd weer goed. Misschien niet zoals je het wilde, maar het komt goed.

You may also like...

4 Comments

  1. Mooie quotes hoor! ik vind het altijd zo leuk om quotes op instagram, weheartit, pinterest of facebook tegen te komen! Ik krijg er altijd een glimlach van op mijn gezicht :I

  2. Quotes blijven altijd een inspiratie! Leuk 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

[instagram-feed]