Ik probeer tegenwoordig om elke dag even door mijn Bloglovin’-feed te scrollen en de nieuwe blogposts van mijn favoriete boekenblogs te lezen: dat is een stukje ontspanning, maar het is ook gewoon iets wat ik graag doe: mooie blogposts met mooie ideeën, mooie foto’s of gewoon een fijne schrijfstijl kunnen mij echt blij maken. Vandaag zet ik weer een tiental van die blogposts op een rijtje!

Zon & Maan: Wij lijken op elkaar

Mooi stukje van Emmy over boekenwurmen en hoe zij/wij eigenlijk allemaal met elkaar verbonden zijn door onze liefde voor boeken en lezen!

The Book Diaries: Auteurselftal

Met het EK in volle gang bedacht Madelon een leuke insteek voor een voetbalartikel op haar boekenblog: welke auteurs (Nederlands en buitenlands) zouden een elftal moeten vormen om het goed te doen op het EK?

Leesdame: Trend bij uitgevers

Heel leuk geschreven stukje van Luna waarmee ze ook echt de spijker op de kop slaat over uitgevers en de manier waarop zij bloggers benaderen tegenwoordig!

NerdyMommy: Hoe krijgt een boek goede reviews?

Joany pakte het dan weer anders aan in de vorm van een soort adviesartikel voor schrijvers en uitgevers: hoe zorg je ervoor dat een boek een zo positief mogelijke review krijgt qua promotie en benadering?

Adorable Books: Je TBR kleiner maken

Een kleinere TBR zien we allemaal wel zitten… zoveel mooie boeken maar zo weinig tijd! De dames van Adorable Books geven fijne tips hoe je hiermee aan de slag kunt gaan.

Deel 4

Een letter meer graag: Brief aan Lara Jean

Anneke schreef een heel mooie soort van-recensie van Aan alle jongens van wie ik hield van Jenny Han in de vorm van een brief aan hoofdpersonage Lara Jean, heel mooi geschreven!

De pagina omslaan: Een persoonlijke boekenblog?

Sannes Praten over Bloggen-rubriek vind ik sowieso heel goed, maar ook dit stukje heeft ze weer erg sterk geschreven. Hoe persoonlijk moet een boekenblog eigenlijk zijn? Interessante vraag!

Zwartraafje: Gedachten bij bepaalde blogs

De prijs voor origineelste invalshoeken gaat steeds weer naar Liesbet, want ook dit stuk over haar associaties bij bepaalde bloggers is weer enorm leuk. En dat zeg ik niet alleen omdat ik erbij sta, haha.

Leave No Story Behind | Een leesdip als vijand?

Leesdips worden over het algemeen gezien als iets negatiefs, maar dat dat heus niet zo hoeft te zijn – het is maar wat je ervan maakt – bewijst Lisa met dit leuke stukje!

How About A Book | That’s what they read

Een leuke line-up van beroemdheden en wat ze lezen als afsluiter!

Welke posts van dit lijstje vind jij leuk?

You may also like...

8 Comments

  1. Yes! Weer wat (blog)leesvoer erbij!

  2. Yes! Weer wat (blog)leesvoer erbij!

  3. Wat leuk om mezelf in dit lijstje te zien staan. Ik denk dat ik enkel Sanne’s blogpost gemist heb dus die ga ik zo meteen nog is lezen. Dankjewel voor de vermelding Vivian.

  4. Wat leuk om mezelf in dit lijstje te zien staan. Ik denk dat ik enkel Sanne’s blogpost gemist heb dus die ga ik zo meteen nog is lezen. Dankjewel voor de vermelding Vivian.

  5. Bedankt voor de vermelding! 🙂

  6. Bedankt voor de vermelding! 🙂

  7. Ah, thanks voor het mentionen! <3

  8. Ah, thanks voor het mentionen! <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

[instagram-feed]