Het is weer vrijdag! En het is alweer tijd voor de derde editie van de Beste Boekige Blogposts: wat gaat dat snel! Ik vind het superleuk om met deze rubriek bezig te zijn omdat er dagelijks zó veel toffe blogposts online verschijnen over boeken en lezen en die mogen echt wel wat meer aandacht krijgen. Vandaag dus een nieuw lijstje van tien toffe boekenblogposts!

Leave No Story Behind: Tip voor boekenbloggers

Lisa slat met dit stukje de spijker op de kop: boekenbloggers moeten lekker hun eigen ding doen. Punt!

De Pagina Omslaan: Ik hoef niet zoveel te lezen

Ook een stukje dat me enorm heeft geïnspireerd: hé, lezen moet leuk zijn, dus push jezelf niet zo!

Adorable Books: Quotes over boeken

Quotes zijn tof, helemaal als ze over lezen of over boeken gaan. Op Adorable Books staat een lijstje hele mooie boekige quotes!

Light & Stripes: Tienerboeken als twintiger

Fans van YA kennen het wel: je wordt raar aangekeken omdat je in de twintig bent, maar toch boeken leest die bij de tienerboeken worden ingedeeld. Danielle schreef er heel treffend over!

Zon & Maan: Schrijvers en bibliotheken

Dacht jij dat schrijvers er niets aan hebben als je boeken bij de bibliotheek leent? Dat klopt niet: Emmy zet het eventjes recht en legt uit waarom je schrijvers juist wél kunt steunen door je boeken bij de bieb te halen!

Deel 3

Reading Traveller: Boekstagram-confessions

De perfecte filter, de perfecte lichtval, de perfecte compositie… er gaat heel wat vooraf aan een toffe Instagramfoto. Anouk haakt daar heel leuk op in door te laten zien wat zij allemaal doet om dé perfecte foto te krijgen… heel grappig!

Letterkronkels: Boeken herlezen

Ik vind het vaak een lastige kwestie: een boek wel of niet herlezen? Veel lezers houden ervan, maar Yolande is juist zo’n lezer die haar boeken eigenlijk nooit herleest en legt uit waarom. Interessant!

Nerdy Mommy: Geld verdienen met je boekenblog

Dit artikel gaat nog steeds flink rond in de boekbloggerswereld: iedereen heeft er een mening over. Ik vind het vooral goed dat Joany dit schrijft en dat ze erbij stilstaat, want hé… schrijven om aan te zetten tot nadenken is altijd goed!

Daisies On Bookshelves: Boeken als handtas

Grappig stukje over boeken die bijna identiek zijn aan bepaalde handtassen! Mocht je nog een tas zoeken…

Reviews & Roses: YALFest Persconferentie Q&A

Ik had nogal wat posts opgeslagen over YALFest en die ga ik niet allemaal delen, maar ik vind het wel erg leuk hoe Jessica het heeft uitgewerkt: zij heeft de vragen en antwoorden tijdens de persconferentie met de auteurs helemaal uitgeschreven waardoor je ze echt een beetje leert kennen! Hoe tof is dat?

Welke blogpost vinden jullie het leukst?

You may also like...

6 Comments

  1. Wauw, wat leuk, bedankt voor het delen van mijn artikel en het mooie compliment! 🙂

    Je hebt er een mooi lijstje van gemaakt. Stuk voor stuk interessante artikelen.

  2. Wauw, wat leuk, bedankt voor het delen van mijn artikel en het mooie compliment! 🙂

    Je hebt er een mooi lijstje van gemaakt. Stuk voor stuk interessante artikelen.

  3. Er staan echt heel wat leuke blogposts in dit lijstje. Mijn drie favorieten zijn toch Lisa’s tips voor Boekenbloggers, Emmy’s stukje over Schrijvers en bibliotheken en Joany’s blogpost waarin ze het thema ‘Geld verdienen met je boekenblog’ aankaartte.

  4. Er staan echt heel wat leuke blogposts in dit lijstje. Mijn drie favorieten zijn toch Lisa’s tips voor Boekenbloggers, Emmy’s stukje over Schrijvers en bibliotheken en Joany’s blogpost waarin ze het thema ‘Geld verdienen met je boekenblog’ aankaartte.

  5. Ah, lief! Dank voor het mentionen <3 Ik vind vooral Joany en Sanne hun artikelen erg sterk!

  6. Ah, lief! Dank voor het mentionen <3 Ik vind vooral Joany en Sanne hun artikelen erg sterk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

[instagram-feed]