picjumbo.com_HNCK4313

Bron

Eerlijk is eerlijk: ik ben niet op zoek naar liefde. Ik zit niet op een datingsite, ik ga niet elke vrijdag- en zaterdagavond naar een club in de hoop een leuke kerel te ontmoeten en ik ben geen wanhopige, maar juist een happy single. Maar de eerlijkheid gebiedt me ook te zeggen dat ik het best fijn zou vinden, een relatie met een echt fijne en lieve jongen die echt bij mij past. En dat ik het dus ook zeker niet tegen zal houden. Ik ben gewoon een romantica in hart en nieren, zo iemand die bij elke serie een handvol favoriete stelletjes heeft en heel goed weet wat haar type is. Natuurlijk weet ik dat liefde zich niet laat dwingen en dat ik misschien uiteindelijk wel eindig met iemand die heel anders is dan ik, maar voorlopig hoop ik dat ik Mijn Ware zal ontmoeten zoals Mijn Ware is. En ik heb eh, nogal wat eisen.

Uiterlijk

De ogen van Jesse Williams of Ian Somerhalder, het haar van Tyler Blackburn, de gezichtsstructuur (bestaat zoiets?) van Zac Efron en de lach van Ryan Gosling. Hij mag er ook gewoon uitzien als één van voornoemde heren.

Karakter

Waar zullen we eens beginnen… hij moet lief zijn, dat staat voorop. Lief en vriendelijk en zachtaardig en goedhartig. Hij moet trouw zijn… ik wil iemand die ook mijn beste vriend is. Intelligent, want ik wil wel over belangrijke dingen kunnen praten. Zorgzaam, want nou ja, ik heb nogal wat zorg nodig. Begripvol – ik wil eigenlijk gewoon iemand die me door en door kent en precies weet wat ik nodig heb of wat ik wil zonder dat ik erom hoef te vragen. Grappig. Gevoelig, geen macho… integer. Hij moet koppig zijn, want dan kan hij mij tenminste aan. Lekker speels en vrij, zodat hij mijn perfectionisme en overthinking kan temperen. Sportief en spontaan, een doorzetter en een vasthouder. Romantisch, origineel, open. Eerlijk. Een goede prater. Kalm, maar ook een beetje gestoord.

Interesses

Het liefst zou ik willen dat hij ook paardrijdt, hij moet in ieder geval geen fanatiekeling zijn van een sport die ik niet kan doen (of niet wil doen). Gééén, ik herhaal GEEN, voetbalfan. Je mag kijken als we in het WK of EK staan, want dan ben ik ook bereid te kijken, maar dat is alles. Van boeken houden natuurlijk, liefst van dezelfde soort boeken als ik. Liefst ook van mijn andere hobby’s houden, zoals schrijven, het onderwijs, geschiedenis, journalistiek, reizen en/of koken. Een beroep in een van die branches is helemaal mooi. Een verslaving aan tv-series als Friends, Grey’s Anatomy, Once upon a time et cetera is toch wel een vereiste. Moet ook houden van lekker eten, van reizen en uitstapjes maken en van mooie spulletjes. En van shoppen.

Beroep

Journalist, schrijver, docent (liefst Nederlands), historicus of iets anders in deze trant.

Relatie

Misschien ben ik eigenlijk helemaal niet zo veeleisend. Ik wil gewoon een jongen om van te houden en die van mij houdt, met al mijn tekortkomingen in fysieke en mentale zin. Een jongen die me voorleest als ik ziek ben, met wie ik kan lachen en die precies aanvoelt wanneer het eigenlijk niet goed gaat als ik zeg dat het dat wel gaat. Een jongen die me verrast en enorm open en eerlijk is en met wie alles gewoon gemakkelijk en vanzelfsprekend gaat. Een jongen die van dezelfde dingen houdt en dezelfde dingen belangrijk vindt zodat we elkaar mooi kunnen aanvullen. Die best tekortkomingen mag hebben en die natuurlijk ook heus niet perfect hoeft te zijn. Als hij maar gewoon een jongen is die bij me past.

Heb jij een vriend(in)? Wat maakt diegene speciaal?

You may also like...

3 Comments

  1. Ik hoop dat er zo iemand in jou leven komt, je zou het waard zijn, !!

  2. Vivian, het is nogal een wensenlijst, maar goed dromen mag… uiteindelijk is het in een relatie altijd geven en nemen en moeten de plussen de minnen overschaduwen… maar goed je bent nog hartstikke jong en niet wanhopig op zoek. De ware komt vanzelf op je pad meid!

    Droom tot die tijd vooral lekker verder, het is je gegund!

  3. haha ik heb een die hard voetbal fan hier thuis zitten, ik heb zelf helemaal niks met voetbal haha. ieder zijn hobby denk ik dan maar en ben nog steeds super gelukkig en daar gaat het om.

    Die ware, komt vast wel op je pad!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

[instagram-feed]