bXoAlw8gT66vBo1wcFoO_IMG_9181 (1)

Bron

Een bucketlist hebben: is dat niet een beetje achterhaald tegenwoordig? Een poosje geleden kwam je het heel veel tegen, maar inmiddels niet meer zoveel. Het is niet meer echt een ”trend” voor zover je het echt zo kunt noemen. Mensen gaan het een bredere definitie geven, en om eerlijk te zijn ben ik daar ook toe geneigd. Ik heb namelijk nog wel een bucketlist, maar het is geen ”lijst van dingen die ik wil/moet doen voor ik doodga.” Dat klinkt ook een beetje apart, alsof ik echt met de dood bezig ben. En het is ook niet zo dat ik heel actief met mijn bucketlist bezig ben: net als Laura Maaskant vind ik het veel fijner om zoveel mogelijk te genieten van de dagelijkse dingen omdat ik juist daar zo gelukkig van word. Maar toch heb ik een bucketlist: een lijst van 25 dingen (momenteel zijn het er in ieder geval 25) die ik graag ooit nog eens wil doen of bereiken. Maakt niet uit of dat ”ooit” binnen tien of binnen vijftig jaar is, het zijn gewoon dingen die ik graag wil doen. En vandaag deel ik die lijst met jullie!

Ik heb er geen toelichting bij omdat, nou ja, het niet echt toelichting nodig heeft. Mocht je meer willen weten over bepaalde items op de lijst, vraag het dan gerust! (via een reactie of het contactformulier)

 1. Een ritje in een achtbaan
 2. Een balletvoorstelling bezoeken
 3. Een operavoorstelling bezoeken
 4. In mijn eentje paardrijden
 5. Een tijdje in Parijs wonen
 6. Een bak popcorn helemaal in mijn eentje opeten
 7. Een bestseller schrijven
 8. Op het speciaal onderwijs als docent Nederlands werken
 9. Een professionele fotoshoot (laten) doen
 10. Een stichting oprichten
 11. In mijn eentje op vakantie
 12. Op mezelf wonen
 13. Trouwen
 14. Tante worden
 15. 3 katten hebben
 16. Een diagnose krijgen
 17. Zo zelfstandig mogelijk kunnen lopen
 18. Een bijzondere prijs winnen
 19. Mijn haar afknippen en doneren
 20. Een modeshow bijwonen
 21. Naar Disney World
 22. Taylor Swift ontmoeten
 23. Afstuderen
 24. Op rondreis gaan door Engeland
 25. Lang en gelukkig leven

You may also like...

1 Comment

 1. Mooie dromen! Ik denk dat je er uiteindelijk een hele boel kan gaan afstrepen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

[instagram-feed]