Bookcandy: mooie boeken of mooie dingen die met boeken te maken hebben, waar we graag naar kijken en waar we dat fijne fuzzy gevoel van krijgen omdat onze liefde voor boeken erdoor gevoed wordt. Ik ben fan van bookcandy en dus leek het me leuk om af en toe zoiets op te snorren van internet en jullie er deelgenoot van te maken. Vandaag wil ik graag de aandacht vestigen op de boektrailers voor de boeken van Kiera Cass, want die zijn gewoon héél erg mooi en romantisch en sprookjesachtig en kwijlwaardig. En hé, het is vrijdag – dus het mag! Goed begin van je weekend!

Oh… pas op voor spoilers over de hele serie!

The Selection

Deze vind ik geloof ik wel de minste van alle trailers, maar alsnog is-ie mooi. De jurken van die meiden, hoe divers ze eruitzien, het kroontje en hoe hij dat weggooit en natuurlijk de zachte, perfecte stem van America op de achtergrond. Supersfeervol!

The One

Op de één of andere stomme manier is er geen trailer voor het tweede boek, maar deze is er wel en deze is MAGSICH. Ik bedoel, ik vind het alleen al heel erg tof dat ze het covermodel hebben gebruikt. En dan die jurk. DIE JURK. En de… de bibliotheek. Jongens. De BIBLIOTHEEK. En de dialoog van Maxon en America op de achtergrond. Haar lachje. Dit is toch pure perfectie?

The Heir

Deze is misschien nóg wel perfecter. Haar jurk. De kamer. De ouderwetse filmprojector. Het kroontje. De oude filmbeelden, de foto’s, de stukjes van Maxon en America… haar stem, hoe ze zo kort maar zo mooi over zichzelf vertelt .Serieus, dit zijn toch trailers waardoor je onwijs veel zin krijgt om het boek te gaan lezen? Ik moet The Heir en The Crown trouwens nog wel lezen.

The Crown

Ik vind het zo mooi hoe dat kroontje steeds terugkomt! En dan haar losse haar, de details in haar sieraden en de make-up. Hoe ze wordt klaargemaakt. De jurk weer. De blik in haar ogen. Haar tekst: I never knew that my happily ever after could be right in front of me. Vind het wel een beetje raar dat het ‘’publiek’’ heel normale, 21ste-eeuwse kleren draagt terwijl dat totaal niet bij het verhaal past…

The Siren

Dit boek heb ik nog helemaal niet gelezen: hij verschijnt dit najaar in het Nederlands en ik ben er zó benieuwd naar! Beetje een Kleine Zeemeermin-achtig verhaal maar toch compleet anders, maar wel heel sprookjesachtig en mooi en romantisch. En die trailer… ik vind haar er zó mooi uitzien, die jurk is fantastisch. Maar ook de zee, de muziek, de tekst… adembenemend gewoon. Liefde.

Welke van deze trailers vind jij het mooist?

You may also like...

6 Comments

  1. Wat een prachtige trailers van de Selectie. Tot nu toe had ik alleen de trailer van The Crown gezien, omdat die gedeeld werd op twitter. Was helemaal vergeten de trailers van de rest van de boeken op te zoeken. Door deze trailers wordt ik zo ongelofelijk benieuwd naar de film! Ben zo benieuwd naar alle prachtige jurken etc die ze daarvoor gaan ontwerpen. Ja, dit is echt heerlijk wegdromen in een sprookjeswereld.

    1. Ja heerlijk hè! Ik hoop ook dat die film er echt gaat komen en dat-ie goed wordt =D en dat ze de rest van de boeken dan ook verfilmen… hallo toffe nieuwe franchise!

  2. Wat een prachtige trailers van de Selectie. Tot nu toe had ik alleen de trailer van The Crown gezien, omdat die gedeeld werd op twitter. Was helemaal vergeten de trailers van de rest van de boeken op te zoeken. Door deze trailers wordt ik zo ongelofelijk benieuwd naar de film! Ben zo benieuwd naar alle prachtige jurken etc die ze daarvoor gaan ontwerpen. Ja, dit is echt heerlijk wegdromen in een sprookjeswereld.

    1. Ja heerlijk hè! Ik hoop ook dat die film er echt gaat komen en dat-ie goed wordt =D en dat ze de rest van de boeken dan ook verfilmen… hallo toffe nieuwe franchise!

  3. The One en The Heir zijn prachtige trailers!

  4. The One en The Heir zijn prachtige trailers!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

[instagram-feed]