1_719x394

Bron

Een paar maandjes geleden was ik met mijn ouders op vakantie in Groningen en bezochten we ook familie van mijn vaderskant die op het Groningse platteland een boerderij hebben. Ze zijn al gepensioneerd en genieten dus gewoon van hun oude dag, en door het zien van die boerderij – en vooral het theekoepeltje dat ze in de tuin hebben – kreeg ik meteen een soort flash forward naar mijn eigen toekomst: ik zie mezelf al op zo’n plek wonen als ik oud ben of het slecht gaat met mijn gezondheid waardoor ik niet veel meer kan. Beetje morbide om over na te denken misschien, maar ik zie het best zitten…

Ik hoop natuurlijk dat het in de komende jaren gewoon goed of zelfs steeds beter gaat met mijn gezondheid, maar het kan altijd zo zijn dat dat niet zo is: dat het slecht gaat waardoor ik gewoon niet kan werken. Dan zou ik misschien toch wel het gelukkigste worden van een mooi plekje voor mezelf waar ik in ieder geval nog kan lezen  en schrijven. Of, als ik straks oud ben, waar ik me gewoon lekker rustig wil terugtrekken om te genieten van het leven zoals het is.  Een mooie boerderij, niet al te groot maar wel lekker knus, met een mooie tuin waarin een theepaviljoen staat, het liefst twee à drie katten en twee à drie paarden in de wei… en dan een mooie elegante inrichting, precies zoals het bij mij past… ja, dat zie ik wel voor me! En omdat er niets leuker is dan plaatjes van mooi interieur zoeken en laten zien…  bij deze!

36012-French-Inspired-Elegant-Bedroom

Elegant-Kitchen-Pictures-Fantastic-Kitchen-Details-Sharp-

RMS_liv-by-design-interiors-elegant-gold-living-room_s4x3_lg

Photo_Video_673086504_medium

Stunning-Elegant-Living-Room-With-Eloborate-Bookshelves

Vickers Residence

White-elegant-study-interior-design-by-European-style

You may also like...

1 Comment

  1. Ik droom met je mee 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

[instagram-feed]