Nieuws

BOEKRELEASE: ‘Alle wegen leiden naar Rome (en naar jou)’

JA HET IS ZOVER! Een jaar nadat ik besloot mee te doen met de Zin in Feelgood-schrijfwedstrijd van uitgeverij L.S. Amsterdam is mijn winnende novelle ‘Alle wegen leiden naar Rome (en naar jou)’ er dan helemaal echt! Sinds gisteren – 26 mei 2023, EEN MIJLPAALDAG – ligt-ie in de online boekwinkels als ebook en audioboek!

Dat betekent:

  • Hij is te lezen én te luisteren in Kobo Plus!
  • Hij is te luisteren op Storytel!
  • Hij is te vinden, toe te voegen en te reviewen op Goodreads en Hebban!
  • En hij is verkrijgbaar bij Boekenwereld, maar ook bij onder andere Bol.com, Donner.nl en eBook.nl!
  • En ook nog tegen een heerlijke actieprijs van 1,49 in plaats van 2,99!

Oh jongens, na de rollercoaster van het afgelopen jaar kan ik gewoon amper geloven dat mijn boekenbaby, met een explosie van liefde voor Rome, romantiek, levenslust en avontuur, er gewoon écht is. Ik ben zo trots op wat dit verhaal geworden is en heb zo genoten van de romance van Carlijn en Luca, vol heerlijke en hilarische momenten, maar ook zeker van hun zoektocht naar zichzelf, want voor mij is dat echt het beste aan het verhaal en hopelijk is dat voor jullie als lezers net zo.

Ik geniet momenteel op een enorme roze-gouden confetti-glitterwolk van alle felicitaties, recensies en ‘aan het lezen’-berichtjes en ik ben een heel gelukkige auteur. Koop ‘m, lees ‘m, stream ‘m, voeg ‘m toe, laat weten wat je ervan vindt en vooral: GENIET ERVAN! Hij is een krappe 100 bladzijden lang, dus perfect voor dit Pinksterweekend met prachtig weer, in de tuin, met iets lekkers en een wijntje of een theetje, of bewaar ‘m voor een stedentrip naar Rome, laat je erdoor inspireren voor een stedentrip naar Rome, laat je inspireren voor het volgen van je eigen dromen of juist het laten varen van je doelen… maar geniet er vooral gewoon van <3

Een zomerse, sfeervolle slow-burn over jezelf vinden, je dromen volgen en de sprong wagen – in Rome, de stad van de liefde.

Carlijn heeft haar hele leven alles volgens de regels en binnen de lijntjes gedaan. Als kind wist ze al hoe ze de rest van haar leven wilde uitstippelen en daar is ze nooit van afgeweken… Totdat ze op een cruciaal moment een enorme paniekaanval krijgt en het roer omgooit. Ze boekt een ticket naar Rome om uit te zoeken wat ze dan wél wil. Als ze op haar eerste dag in de stad Luca tegenkomt, een Instagram-fotograaf die aanbiedt haar gids te zijn, vindt ze dat helemaal niet gek klinken: als je dan toch in Rome bent, dan kun je het maar beter goed doen… en veel beter dan een knappe, spontane Romein wordt het niet, toch? Waar Carlijn alleen niet op had gerekend, is dat ze meer tijd met elkaar doorbrengen dan verwacht. En dat ze voor meer dan alleen de charme van de stad zou kunnen vallen…

You may also like...

1 Comment

  1. Inmiddels heb ik je boek kunnen lezen en ik werd er echt helemaal blij van!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

[instagram-feed]