Bloggerslife tag

Het is weer eens tijd voor een tag! Deze keer het Bloggerslife-exemplaar, oorspronkelijk in het leven geroepen door Daniëlle van Make me Blush. Ik vond het erg leuk om hem in te vullen, hopelijk is het ook leuk om te lezen! Ik word namelijk wel een klein beetje simpel van alle blogtags haha, binnenkort ga ik het dus over een andere boeg gooien met de soort tags die ik ga invullen.

Hoe lang blog je al?

Sinds 2010 ongeveer, denk ik. Toen ben ik gestart met Violet Mirror en twee jaar later met Vivians Vocabulaire. Vóór Violet Mirror had ik al wel wat tijdelijke blogs gehad, maar dat tel ik niet mee want dat waren geen echte blogs haha. Maar al met al blog ik dus al wel vijf jaar! Drie jaar als je rekent vanaf Vivians Vocabulaire.

Wat vind je het leukste aan bloggen?

Maar er is zoveel leuk, haha. Het schrijven vind ik natuurlijk gewoon super, omdat ik er mijn ei mee kwijt kan. Het feit dat ik mezelf beter leer kennen door het bloggen vind ik ook altijd heel erg fijn en gewoon het hebben van een site die er supermooi uitziet en waar mensen speciaal naartoe komen! Maar het állerleukste vind ik toch wel gewoon het schrijven.

Wat vind je het minst leuk aan bloggen?

Dat het als een verplichting kan voelen. Dat ik er soms geen tijd voor heb en dat ik dan de druk voel om toch te schrijven, omdat ik een consequente blogger wil zijn. En dat dat dan soms gewoon niet lukt, vind ik vaak stom.

Hoeveel reacties krijg je gemiddeld per artikel?

Dat worden er steeds meer! In het begin kreeg ik op lang niet alle posts reacties – en ook nu nog niet – maar het begon met misschien één of twee reacties, nu zijn het er steeds vaker rond de zes of zeven. Gemiddeld zijn het er rond de drie à vier. Klinkt misschien een beetje sneuig, maar ik vind het niet erg! Eén enkele reactie kan mij al heel blij maken namelijk.

Wat voor camera gebruik je?

De camera van mijn iPhone 5, en soms ook die van mijn iPad Mini. Ik zit er wel over te denken om te gaan sparen voor een echt mooie camera, maar ik hoor van veel mensen dat die niet opweegt tegen de pixels van de iPhone. Voorlopig kan ik er prima foto’s mee maken en die ook eventueel nog netjes nabewerken, dus… ik vind het zo wel prima!

Welk product vind je het leukste om te fotograferen?

Ik fotografeer geen producten voor reviews, maar wel gewoon voor de foto’s bij mijn artikelen. Ik denk dat ik notitieboekjes het leukste vind haha, omdat ik dan mijn mooie handschrift en kunstzinnige washitape-creaties kan showen. En omdat ik daarbij leuke hoeken kan gebruiken die er vaak heel mooi uitzien.

Welk product vind je het minst leuk om te fotograferen?

Beeldschermen. Het weerspiegelt en daardoor gaat de belichting eraan, vind ik niet leuk!

Heb je je lay-out zelf gemaakt en ben je er blij mee?

Hier weten jullie het antwoord wel op haha: nee, die heb ik niet zelf gemaakt, dat kan ik echt niet. Anouk van By Nouk heeft dat voor me gedaan en jazeker, ik ben er superblij mee! het past echt helemaal bij mij en het klopt gewoon, dus daar heb ik absoluut geen spijt van.

Heb je visitekaartjes? Zo ja, heb je ze zelf gemaakt?

Ik heb nog wel ergens een doosje staan geloof ik, maar ik gebruik ze eigenlijk niet. Anouk heeft die ook ontworpen, nog in de stijl van de eerste lay-out van Vivians Vocabulaire. Ik wil denk ik binnenkort nieuwe laten maken en dan in een kleinere oplage, haha.

Hoeveel bloggers heb je in het echt ontmoet?

Oké, dit is best wel treurig: twee. Anouk is daar eentje van en de tweede is een vriendin die ik inmiddels niet meer spreek en die ook geen blog meer heeft. Maar ik vind dit ook niet erg: ik ben gewoon niet zo gemakkelijk in staat om naar meetings te gaan en zo, en ik heb er ook niet zoveel behoefte aan. Maar ik zou het zeker wel een keertje leuk vinden.

Naar hoeveel events ben je geweest?

Oké, ik vind dit een nogal competitieve tag haha. Hier kan ik kort over zijn: geen enkele! Om de simpele reden dat ik niet commercieel blog en dus niet zoveel heb aan events.

Hoeveel artikelen staan er al online?

Even checken… 590 gepubliceerd en 87 gepitcht! Best wel héél erg veel eigenlijk!

Hoeveel filmpjes heb je gemaakt?

Ehhh… dat zijn er nu twee. Die kun je hier vinden: de eerste ging over mijn bullet journal en de tweede over mijn nieuwe blogprojecten. Er zullen er nog meer komen!

Dat waren de vragen alweer! Voel je vooral vrij om hem over te nemen, zoals elke week.

You may also like...

4 Comments

  1. Hihi leuke tag! En wat houd je dat bloggen al lang vol! 🙂
    Ik vind het soms ook heel moeilijk als het bloggen even niet lukt. Vooral door gezondheid. Zoals nu: ik wil bloggen maar ik krijg het gewoon even niet voor elkaar. Dan ga ik heel veel druk en stress voelen rondom het bloggen en dat bevorderd het niet bepaald. 🙁

  2. Leuk om te lezen Vivian! Enne gewoon lekker je eigen ding blijven doen hoor!

  3. Ik heb ook pas één blogger in real life ontmoet hoor, niks om je voor te schamen dus. Vind het echt fijn voor je dat je zo blij word van het bloggen.

    1. Ach, uiteindelijk gaat het ook om het blij worden van het bloggen, toch?!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

[instagram-feed]