Blogger Love

Het is vrijdag, en hoewel er een aantal weken geen tags online zijn gekomen, ben ik niet van plan met deze rubriek te stoppen! De al ingevulde tags kun je onderaan dit artikel terugvinden. Vandaag is het tijd voor een tag die voornamelijk over andere bloggers gaat: welke blogger zou wat mij betreft bijvoorbeeld een boek moeten schrijven? Het origineel komt van Makeup Sawy en het hoe en wat is heel simpel: ik vul de tag in en als jij ‘m leuk vindt, moet je dat ook vooral doen! Laat dan even een reactie achter met een linkje naar het artikel!

Wat was de eerste blog die je ooit tegenkwam?

Poeh, dat is wel heel lang geleden… vooral omdat ik in de begindagen van het bloggen helemaal niet zo bezig was met andere blogs, ik was vooral aan het ontdekken en uitzoeken of het bloggen iets voor mij was. Ik denk dat de blog van Anouk (die ook mijn prachtige vormgeving heeft verzorgd) toch de eerste was, aangezien zij me ook op het idee heeft gebracht een eigen blog te beginnen.

Wat zijn je favoriete blogs?

Oké, dat zijn er aardig wat haha. Met stip op nummer één staat in ieder geval Lisanne vanwege haar positiviteit en de manier waarop ze over haar ziekte schrijft;    Lianne omdat ze enorm hilarisch is en vaak echt hele goeie life hacks voor productiviteit en zo heeft, Laura omdat ik heel veel leer van haar blogs over bloggen, Dina omdat ze heerlijk positief is en Daisy omdat ze hele originele én interessante artikelen heeft. Wat een eentonigheid in namen eigenlijk, haha.

Wie zijn je beste blogvrienden?

Lastig. Ik weet niet zeker of ik deze echt heb: in mijn situatie is het namelijk niet zo heel makkelijk om met mensen af te spreken en dat heb ik ook eigenlijk nooit echt gedaan: mijn blog is eigenlijk altijd maar klein geweest en ik heb eerlijk gezegd ook nooit zo de behoefte gehad om echt in real life te netwerken zeg maar. Wel heb ik nog steeds heel goed contact met Anouk en ook regelmatig met Emmy, met wie ik een tijdje samen heb gewerkt voor een online magazine. We waren, de eerlijkheid gebiedt me het te zeggen, met meer mensen van wie er nog eentje is met wie ik ook goed bevriend ben geweest, maar zij blogt niet meer en ik heb helaas ook geen contact meer met haar.

Door welke blog ga je dingen kopen?

Dat zijn er twee: Lisanne en Lianne! Door Lisanne ben ik helemaal verliefd geworden op bullet journalling en washitape, dus ik koop elke keer als ik bij de Action ben wel iets in die trant. En Lianne van TSH heeft me voorgesteld aan de superfijne kantoorproducten van de HEMA, waar ik nog steeds heel vaak dingen scoor die ik goed kan gebruiken voor mijn blog en eigenlijk voor alles.

Welke 5 blogs zou iedereen moeten lezen?

Is dit niet stiekem dezelfde vraag als nummer 2?  Daar heb ik er namelijk precies vijf genoemd, haha. Maar goed, ik ben in een gulle bui dus ik noem er nog vijf: Kim schrijft heel mooi over haar niet zo rooskleurige leven en Laura doet dat ook op een hele bijzondere manier. Emily schrijft vooral heel mooi en herkenbaar over chronisch ziek zijn en er is nóg een Laura die heel lekker leesbare en humoristische stukjes schrijft. O, en voor af en toe vind ik Annemerel heel leuk, vooral haar vlogs waar ze sinds kort mee begonnen is!

Wat is je favoriete manier van blogs lezen?

Ik moet er echt tijd voor uittrekken. Soms probeer ik het iedere dag te doen, maar meestal lukt dat niet en dan neem ik er bijvoorbeeld in het weekend echt een paar uur voor om alle blogs in mijn Bloglovin’-lijstje door te lezen en reacties achter te laten. De ene keer doe ik dat met mijn iPad in bed, de andere keer, als ik echt geestdriftig ben, achter mijn laptop met mijn blogboekje ernaast om potentiële onderwerpen meteen te kunnen noteren.

Welke bloggers inspireren je?

Voornamelijk Lisanne, Lianne, Laura en Dina, om alle voornoemde redenen!

Wat is je favoriete blogdesign?

Ik vind de vormgeving van Des heel leuk, met de illustraties en het speelse, en ik ben verliefd op de vlinders en kleurtjes van Visionary Life!

Wat vind je het leukste aan het bloggen?

Gewoon het kunnen schrijven over waar mijn hart vol van is!

Welke blogger zou een boek moeten schrijven?

Lisanne, zeker weten! Ze is er ook al mee bezig geweest geloof ik, dus ik hoop dat het nog komt! Ik zou het super vinden om in haar boek al haar mooie visies op het leven en het ziek zijn bij elkaar te hebben.

Dat was ‘m! Wat zijn jouw ultieme favoriete blogs?

You may also like...

9 Comments

 1. Ik lees eigenlijk vrijwel alleen maar boekenblogs. Ik weet dat er nog zoooo veel inspirerende andere blogs zijn, maar daar heb ik momenteel echt geen tijd voor.

 2. Wat een leuke blogpost en bedankt voor het noemen van mijn blog, zo lief! 😀
  Deisy’s Visionairy Life is een van mijn lievelingsblogs. Veel blogs die je leest, lees ik ook graag.

 3. Wat een leuke TAG! Deze kende ik nog niet!
  Misschien neem ik hem wel over.
  Veel blogs die jij noemt ken ik ook/bezoek ik regelmatig.

 4. Leuk om te lezen! 🙂 Lisanne is zeker ook een van mijn favoriete bloggers. Daarnaast vind ik het ook altijd heel leuk om een blogje van jou in mijn Bloglovin’ feed te zien, haha.

 5. Grappig, we hebben echt bijna dezelfde blog smaak! 🙂 En wat lief dat je me noemt, dankjewel. <3
  Ik vind 't ook echt tof om anderen te zien groeien. Lisanne is altijd (sinds ik in het blog wereldje gestapt ben) heel populair geweest, maar bijvoorbeeld Deisy is zo hard gegroeid dit jaar. Zo leuk om te zien, want ze is zo ontzettend lief.

 6. Ik volg Lisanne ook al een hele tijd. Wat een toffe meid is dat en herken ook zoveel in haar verhalen! Ik vind het echt tof dat ze zich zo openstelt. Verder volgde ik al die blogs al. Wauw, we houden van dezelfde blogs volgens mij! 😀

 7. Hé, ik had helemaal niet gezien dat ik erin stond!!! Haha, wat onwijs lief! <3

 8. Bedankt voor de eer, lief! Leuke tag ook (:

 9. Super leuk om dit te lezen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

[instagram-feed]