Blog top drie tag

De Blog Top Drie Tag is in het leven geroepen door Sylvia Kuijsten en toen ik hem voor het eerst tegenkwam had ik meteen zin om hem in te vullen, gewoon omdat het weer eens lekker wat anders is! Ze had erbij gezet dat er bij deze tag een foto van drie dingen die je blij maken hoort, dus daarom heb ik een foto gemaakt van mijn drie favoriete notitieboekjes én drie washitapes, gewoon omdat ik daar nou ja, blij van word hihi. Let’s go!

Welke drie dingen zijn voor jou onmisbaar bij het bloggen?

Mijn laptop, mijn blogboekje waarin ik alle artikelen uitwerk en een fijne kop thee.

Welke drie dingen mogen niet op een blog ontbreken?

Een pagina over de blogger zelf omdat ik altijd graag wil weten wie ik voor me heb, een lees meer-knop om lange lappen tekst op de homepagina te voorkomen en sociale media-buttons om niets meer te hoeven missen!

Over welke drie onderwerpen schrijf je het liefste?

Moeilijk! Ik denk dan toch vooral het volgende: het chronisch ziek zijn en hoe dat voor mij is, dingen die ik over mezelf leer en dingen die ik lastig vind in mijn persoonlijkheid (het teveel willen en teveel nadenken) en als derde denk ik mijn studie.

Wat zijn de drie populairste posts op je blog?

 1. De Blogger Love Tag
 2. De eerste Blog Gespot met Lisanne Leeft in de schijnwerpers
 3. Mijn ‘’het komt goed’’-mantra

Welke drie dingen wil je uitstralen of bereiken met je blog?

Integriteit en authenticiteit omdat ik graag dicht bij mezelf wil blijven en sowieso blog om mezelf beter te leren kennen; positiviteit en levenslust omdat ik op mijn blog graag vertel over hoe ik mijn leven leid ondanks dingen die ik niet kan en plezier in het schrijven omdat dat heel belangrijk voor me is!

Op welke drie sociale media-accounts is je blog te vinden?

 1. Twitter
 2. Facebook
 3. Instagram

Wat zijn drie voor- of nadelen van bloggen?

Nou, dan richt ik me op de voordelen haha. Dat is (1) dat ik mezelf er heel goed door leer kennen, (2) dat ik mijn schrijfvaardigheid ermee kan verbeteren en (3) dat ik erdoor kan bewijzen wie ik ben los van mijn beperkingen.

Welke drie lezers laten de meeste reacties achter?

Zo simpel is dan geluk, Saskia en Kim.

Wat zijn jouw drie favoriete blogs van andere bloggers?

Lisanne Leeft, Dansen in de storm en Dinastie.

Over welke drie onderwerpen lees je het liefst bij andere blogs?

Lifestyle vind ik altijd leuk, net als artikelen over bloggen en de echt persoonlijke stukjes (en dan geen weekoverzichten, maar echt stukjes die recht uit je hart of uit de diepste krochten van je ziel komen).

Welke drie blogtips heb jij voor andere bloggers?

Oei, daar heb ik eigenlijk nog nooit echt over nagedacht. Ik denk dat plezier in het bloggen en schrijven vooral heel belangrijk is, dus dat je ervoor moet zorgen dat je dat niet kwijtraakt want als dat wel gebeurt, kun je er donder op zeggen dat je blog eronder gaat lijden. Ten tweede vind ik het belangrijk om een unieke stijl te hebben: als je teveel op andere bloggers lijkt, blijf ik niet hangen. Onderscheid je, doe iets speciaals, zorg dat je weet waarom juist jij bijzonder bent. En ten derde: sta achter wat je schrijft. Elk artikel dat je lanceert, moet iets zijn waar je honderd procent achter staat. Je moet het willen promoten, je moet ernaar willen linken, je moet willen dat andere bloggers het lezen. Neem geen genoegen met minder dan een fijn gevoel!

Welke drie dingen bij het bloggen vind jij het belangrijkste?

You may also like...

2 Comments

 1. Leuk om te lezen, hier pik ik als beginnend blogger echt wat van op!

  Om je vraag te beantwoorden;
  Voor mij is het belangrijkste van bloggen dat iemand schrijft over dingen waar hij of zij écht mee bezig is. Ik zal bijvoorbeeld nooit een beautyartikel schrijven omdat me dat simpelweg niet boeit, maar schrijf wel boekreviews, en over chronisch ziek zijn, dat is waar ik mee bezig ben.
  Ook belangrijk is dat een blog er fijn uitziet. AUB geen knipperende plaatjes, filmpjes die vanzelf beginnen of dat soort rariteiten.
  Verder schiet met niet direct iets te binnen, daarvoor moet ik nog een tijdje langer bloggen denk ik 🙂

 2. Ik vind het altijd zo leuk om jouw blogs te lezen! 🙂 Bedankt dat je me weer hebt genoemd, lief!
  De drie belangrijkste dingen voor mij bij het bloggen zijn.. Tja! Moeilijk! Mijn 3 onmisbare dingen voor het bloggen zijn mijn laptop, mijn telefoon en social media, denk ik. Die gebruik ik allebei veel voor en bij het bloggen.
  Liefs Kim

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

[instagram-feed]