Visionary Life

Toen ik wat serieuzer begon te bloggen, ben ik ook serieuzer blogs gaan lezen: welke bloggers wilde ik graag leren kennen, welke content kon mij inspireren en van wie zou ik van alles kunnen leren over het bloggen, maar ook: welke blogs pasten het beste bij mij en mijn eigen blog en zouden dus het leukste zijn om te lezen? Ik kwam toen via via uit bij bijvoorbeeld Dina (die ik al eerder in het zonnetje zette) en Deisy van Visionary Life. Ik was eigenlijk al meteen verkocht toen ik voor het eerst daar rondsnuffelde: de kleurtjes, het logo, de mooi cleane en toch kleurige foto’s, haar fijne eerlijke schrijfstijl, de onderwerpen waar ik me zo goed in herkende en haar echt inspirerende tips. Vanaf het begin wist ik dus dat ik haar een keertje in de spotlights wilde zetten, en vandaag is dat ‘’keertje’’ eindelijk aangebroken!

De waarde van Visionary Life

Met Visionary Life probeert Deisy niet alleen het beste uit zichzelf te halen, maar ook anderen te inspireren om hetzelfde te doen en de beste versie van zichzelf te worden. Doordat ze zo duidelijk bezig is met zelfontwikkeling en persoonlijke groei en daar ook hele scherpe meningen over heeft, is haar schrijfstijl heel helder en oprecht: ze verbloemt niets, ze besteedt aandacht aan de dingen die minder rooskleurig zijn en waarom dat oké is, ze steekt je een hart onder de riem en vertelt je dat je lang niet de enige bent. Ze geeft adviezen en tips die écht inspirerend zijn omdat ze uit haar eigen ervaring komen: vaak brengen ze een soort herkenning en vooral een soort opgeruimde verlichting: ja, dat klinkt heel natuurlijk, daar voel ik me fijn bij – dat is een beetje de impact die haar content heeft! Daarnaast zijn haar stukken heel leesbaar, gebruikt ze veel lijstjes en speelt ze in op wat we eigenlijk allemaal van het leven en van onszelf willen, wat haar een heel sterke blogger maakt.

Ik word altijd enorm blij van Deisy’s artikelen in mijn Bloglovin’-feed omdat ze vol mooie realisaties en inspirerende handvatten staan die perfect passen bij mijn eigen lifestyle van ontplooiing, werken aan mijn persoonlijke groei en zelfinzicht. Voorbeelden van mooie artikelen kiezen vind ik dan ook behoorlijk lastig, want het is allemaal zo top! Maar haar persoonlijke stukken, waarin ze zich kwetsbaar opstelt en juist daardoor inspireert, vind ik in ieder geval heel sterk – zoals dit stukje over zelfkennis en eerlijkheid. Haar artikelen over positiviteit en mindstyle vind ik vrijwel allemaal heel sterk, bijvoorbeeld deze over waarom je een go-getter zou moeten zijn: daarvan krijg je toch spontaan zin om van alles te gaan doen? in het kader van persoonlijke ontwikkeling vind ik haar artikel over een mooie lifestyle in plaats van een gepassioneerde drive heel erg waar en treffend. o ja, dan is er nog haar voorraad blogtips waar je echt heel veel aan hebt! Maar niet alleen tips: ook artikelen over het bloggen zelf en wat dat je kan brengen, zoals deze over hoe het bloggen je helpt om voor jezelf te kiezen. IJzersterk!

Interview met Deisy: ‘De wereld is jouw schatkaart, dus vind die schat!’

Daisy

 1. Je deelt op je blog ontzettend veel mooie inzichten over het leven, geluk en persoonlijke groei. Is het altijd je bedoeling geweest om mensen te helpen met je blog?

Toen ik met mijn blog begon was het vooral om mezelf te helpen en dingen van mij af te schrijven. Veel artikelen schreef ik dan ook als een reminder voor mezelf en om vervelende gebeurtenissen in mijn leven te verwerken. Ik merkte al snel dat er mensen waren die dit soort artikelen erg fijn vonden, wat mij eigenlijk ontzettend verraste (ik had namelijk het idee dat ik niet zoveel te melden had voor anderen). Hierdoor heb ik ook wel geleerd dat iedereen zijn eigen verhaal te vertellen heeft en je altijd mensen kunt helpen met jouw inzichten: ondanks dat je wellicht denkt dat iedereen het al weet. Soms is dat extra steuntje in de rug of die reminder net wat iemand nodig heeft om zijn leven nog mooier te maken. Dat ik daar een bijdrage in kan leveren vind ik dan ook altijd een hele eer. Daarnaast heb ik in de loop der tijd gemerkt dat ik het liefste artikelen schrijf over persoonlijke ontwikkeling, groei en positiviteit. Dit is echt waar mijn passie ligt en waar ik het gelukkigste van word.

 1. Wat is het geheim van al jouw kennis en ervaring met self help en life improvement? En kun je uitleggen wat het precies met jou doet om al deze dingen te delen op je blog?

Mijn geheim is zo geheimzinnig dat ik deze eigenlijk niet mag delen haha! Nee, als het op ontwikkeling aankomt is er geen geheim: het is een kwestie van doen en vallen en opstaan en weer van voor af aan beginnen. Je kunt nooit de beste versie van jezelf vinden als je niet door spreekwoordelijke muren durft te gaan. Het is eigenlijk met alles in het leven: je kunt er ontzettend veel over weten, over lezen en mee bekend zijn, maar zolang je niets doet zal er ook helemaal niets veranderen. Informatie kan je handvaten geven om de beste versie van jezelf te gaan zoeken, maar het zijn uiteindelijk jouw eigen kunnen en je eigen acties die bepalen waar deze reis jou echt naartoe leidt. Ik hoop met mijn blog dan ook mensen te inspireren en te motiveren om deze stap te zetten. Als ik het namelijk kan, dan kan iedereen het (echt waar, er is echt niets bijzonders aan mij hoor haha)!

 1. In hoeverre heeft jouw blog jou zelf ook geholpen met je groei en ontwikkeling?

Mijn blog helpt mij iedere dag om mezelf te ontwikkelen en te groeien tot de persoon die ik eigenlijk wil zijn. Ik heb heel vaak op mijn blog verteld dat ik sommige artikelen ook als een reminder voor mezelf schrijf (schop onder mijn kont) en dit is echt 100% de waarheid. Ik schrijf geen artikelen waar ik zelf niets mee heb of waar ik geen ervaring mee heb of ervaring in op wil doen: ik blijf met de onderwerpen heel dicht bij mezelf. Wat dat betreft zijn mijn artikelen echt een weerspiegeling van mijn dagelijkse leven: hoewel ik het niet in een dagboekvorm giet, kun je stiekem – als je door de regels heen leest – heel goed zien wat ik meemaak en waar mijn leven zich op dat moment bevindt en met welke uitdagingen ik zelf te maken heb.

 1. Waar haal je toch telkens weer je inspiratie vandaan? Ben je niet bang dat je op zeker moment alle adviezen al gegeven hebt of dat je geen onderwerpen meer weet? Of dat je in herhaling gaat vallen?

Zoals ik al hierboven al heb aangegeven, schrijf ik artikelen die gebaseerd zijn op mijn persoonlijke ervaringen en gebeurtenissen die zich op dat moment dan wel een tijd geleden voor hebben gedaan. Inspiratie haal ik dan ook – net zoals iedere blogger denk ik – uit het leven en de dagelijkse beslommeringen. Het artikel over het terugvinden van je positieve instelling heb ik geschreven omdat ik mijzelf op dat moment niet goed in mijn vel voelde zitten. Ik dacht: “wat helpt mij nu eigenlijk om over zulke vervelende momenten heen te komen?” Hoe langer ik hier over na dacht, hoe concreter het voor mij werd. Op dat moment kreeg ik de behoeften om dit ergens vast te leggen en dat gebeurde dus uiteindelijk in een artikel! Enerzijds om mezelf eraan te herinneren als ik weer zo’n periode meemaak en anderzijds om wellicht iemand te helpen om over zulke vervelende momenten heen te komen. Met z’n allen staan we een stuk sterker en hoe meer ervaring we met elkaar delen, hoe meer herkenning we kunnen vinden en kennis over onszelf op kunnen doen. Wat dat betreft ben ik dan ook niet bang dat mijn inspiratie zomaar stopt: zolang ik mijzelf blijf ontwikkelen en mij uit blijf dagen, zal er altijd iets zijn waar ik over kan schrijven.

 1. Wat is het beste advies dat je aan medebloggers zou kunnen geven?

Volgens mij zeg ik dit echt veel te vaak, maar mijn beste advies is om in jezelf te blijven geloven no matter what. Jij, ik en mensen waar jij tegenop kijkt hebben één ding gemeen: we zijn allemaal mensen. Sommigen zijn in een betere positie geboren en anderen juist in een minder goede. Dit betekent dus dat alles wat iemand vóór jou heeft bereikt (en wat jij ook graag zou willen bereiken) al gedaan is en jou niets in de weg staat om die droom ook te bereiken. Zolang je maar in jezelf blijft geloven (ondanks alle tegenslagen en nare gebeurtenissen), ligt de wereld voor je open. Laat je niet tegenhouden door je eigen angsten of ander eigenschappen die je tegenhouden, maar werk er iedere dag aan om jouw leven een stukje mooier te maken. De wereld is jouw schatkaart: zorg ervoor dat je die schat – wat belangrijk voor jou is – vindt in het leven dat jou is gegeven!

Wauw Deisy, wat een supermooie woorden en adviezen weer! Jij maakt de blogwereld een stukje mooier: oprecht dankjewel voor dit interview en je wijsheden!

Blogdate

Hoewel het alweer eventjes geleden is, wilde ik toch nog even zeggen wat een superleuk persoon Deisy ook in het echt is! Net zo inspirerend, opgeruimd en enthousiast als op haar blog, maar ook heel erg oprecht en gezellig en vriendelijk: we hebben het enorm leuk gehad op onze blogdate met het praten over de ins en outs van bloggen en life improvement en alle andere dingen die ons maken tot wie we zijn. Liefde! <3

47D0441D-C077-48E0-8BC0-D2E04CF7FEDB

 

Heb jij veel aan de dingen die Deisy op haar blog deelt?

You may also like...

4 Comments

 1. Ja zij en haar blog zijn super leuk en inspirerend. Ik volg haar al een tijdje met heel erg veel plezier <3
  Sas onlangs geplaatst…Q&A: Veel gestelde vragen over samenwerkingen op mijn blogMy Profile

 2. Ik lees Deisy’s blog heel graag. Zo inspirerend en echt!
  Darina onlangs geplaatst…Instagram Photo Diary MayMy Profile

 3. Deisy is een kanjer! 🙂
  Jessica onlangs geplaatst…Boekrecensie | Breek me – Tahereh MafiMy Profile

 4. Leuk! Ik ken haar niet dus ga gauw haar blog checken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

[instagram-feed]