Dagelijks worden er zo bizar veel blogposts gepubliceerd op boekenblogs: ik vind het vaak al lastig genoeg om mijn Bloglovin’-feed bij te houden, laat staan dat ik al die mooie blogs kan onthouden en waarderen. Des te fijner is het dat ik ze opsla in mijn speciale collectie voor deze rubriek: één keer in de maand zet ik 10 mooie artikelen van boekenblogs online. Geen recensies, want daarvan zijn er genoeg, maar echt bijzondere, leuke, toffe, mooie artikelen die het waard zijn om gedeeld en vooral gelezen te worden.

Adorable Books: Achtergrondjes voor je telefoon

Deze rubriek van Adorable Books vind ik altijd heel leuk om te lezen: er zitten soms echt leuke achtergrondjes tussen, dus zeker het bekijken waard! Vooral in deze editie staat veel leuks.

Oh My Book: Haat-liefdeverhouding met series

Iris van Oh My Book beschrijft in dit artikel heel leuk én herkenbaar wat er allemaal bij komt kijken als je een boekenserie leest, want we weten allemaal wel dat dat geweldig maar óók heel stom kan zijn!

Zon en Maan: Bewondering voor het boekenvak

Heel mooi stukje van Emmy dat echt gedeeld mag worden: ze spreekt haar bewondering uit voor al die mooie mensen die in het boekenvak zitten en bijdragen aan ons fijne leesvoer. Mag zeker vaker gezegd worden!

Oog op de Toekomst: Online boekentips

Zit jij ook regelmatig met de handen in het haar omdat je gewoon niet weet welk boek je als volgende moet lezen? In dit originele artikel vind je tips voor websites die je precies daarmee helpen!

Carpe Libra: Relatie met boeken door de jaren heen

Op Carpe Libra vind je een leuke persoonlijke rubriek over blogger Iris’ persoonlijke relatie met beken, lezen en alles wat erbij hoort. Deze vond ik wel heel leuk!

Deel 2

Zwartraafje: Eerlijkheid en directheid

Iets waar ook meer aandacht naartoe mag gaan wat mij betreft: de eerlijkheid en directheid van bloggers en recensies. Het interessantste in dit stukje vind ik hoe ze beschrijft welke dingen allemaal van invloed kunnen zijn op hoe je een boek beleeft: mooi om over na te denken!

The Spine Breakers: Boekenleggers sparen

Welke boekenfan houdt er nou niet van boekenleggers? Ik in elk geval wel! In dit artikel kun je niet alleen een héle toffe collectie bekijken, maar krijg je ook tips over hoe je ze zelf kunt sparen.

How About A Book: #Boekbekentenis

Een aantal weken geleden werd de hashtag #boekbekentenis geïntroduceerd op Twitter en Claudia schreef daar een leuk stuk over, inclusief een kleine line-up van leuke tweets!

Cinderellis: Allegiant, boek versus film

Leuk stuk van Ellis over hoe Allegiant verschilt van het laatste Divergent-boek. Humor! O, pas op voor spoilers, natuurlijk.

A Cup of Life: Boekenkats make-over

Dit is geen boekenblog, maar ik vond het wel een heel leuk artikel: heb je een rommelige boekenkast die wel een schoonmaakbeurt kan gebruiken? Shifra helpt je met deze DIY een eind op weg!

Welke blogpost vind jij het leukste uit dit rijtje?

You may also like...

5 Comments

  1. Leuke artikelen weer! (Én leuke foto 😀 Haha, zo lief dat je hem gekocht hebt) Hopelijk ontmoeten we elkaar snel in real life!

    1. Hihi het is ook een heel fotogeniek boek! Ja we moeten snel eens meeten!

  2. Wat een fijne oplijsting van blogposts; bijna allemaal blogs die ik graag lees! En super lief dat ik er tussen sta, bedankt 😀

  3. Blijkbaar houden we voor een groot deel van dezelfde blogposts. Ik merk dat ik zelf ook heel veel van deze artikels bewaard én met veel plezier gelezen heb. Dankjewel dat je er ook eentje van mij hebt in opgenomen. Dat vind ik een heel mooi compliment

    1. Wat leuk inderdaad, en graag gedaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

[instagram-feed]