Het zal jullie vast niet ontgaan zijn dat ik tegenwoordig niet heel regelmatig meer blog: dit komt doordat ik niet zo heel lekker in mijn vel zit met mijn conditie en ook veel vermoeiend schoolwerk heb, waardoor het bloggen erbij inschiet. Dat vind ik jammer, want ik geniet er echt nog altijd ontzettend van, dus om mezelf en jullie niet tekort te doen, heb ik besloten om het wat simpeler aan te pakken en wat meer te gaan schrijven over waar ik écht van hou. Niet alle boeken die ik heb gelezen zullen gerecenseerd worden op mijn blog omdat ik daar niet altijd meer zin in heb, maar in plaats daarvan heb ik een aantal hele leuke blogs voor jullie in petto. En vandaag, net als vorige week, laat ik jullie kennismaken met een aantal heel bijzondere katten. Namelijk: snoezepoesjes die kunnen lezen.

Zeg nou zelf: wat is er schattiger dan een kat die een boek voor zijn neus heeft? Niets, toch? Dus… ik ging op WeHeartIt rondsnuffelen en kon daar mijn hart op halen. Bovendien lag mijn eigen geliefde huismonster gisteravond in mijn bed terwijl ik er ook lag te lezen, en mijn geliefde moedertje kwam op het geniale idee om het boek onder zijn neus te leggen en een foto te maken. Hij had wat moeite met de pagina’s, maar volgens mij vond hij het toch wel een erg goed boek!

79962d06463d11e2a1fa22000a1f9261_7

En dan gaan we naar de ongelofelijk schattige plaatjes van lezende katten op WeHeartIt, Zoals altijd geldt ook weer: katten zijn de meest fotogenieke schepselen Gods.En ja, de titel is geïnspireerd op de bestaande Tumblr-blog Awesome People Reading. Enjoy! ♥

 

You may also like...

2 Comments

  1. Ik heb een van die foto’s op schilderij! 🙂 DIe slapende in de boekenkast

  2. Hihihi, dat vijfde plaatje is echt herkenbaar 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

[instagram-feed]