Auteur

Sinds 2020 publiceer ik als auteur van verhalen in diverse genres: inmiddels is mijn werk opgenomen in drie verhalenbundels en zijn er plannen voor nog meer van dit soort projecten!

Zomerdromen

Zomerdromen is een initiatief van indie-auteur en schrijfcoach Lianne Reijntjes om feelgoodtalent van eigen bodem een gezamenlijk podium te bieden. Deze ebook only-bundel is onder andere via Kobo Plus te lezen en bevat vijftien zomerse feelgoodverhalen van Nederlandse en Vlaamse auteurs, waaronder mijn verhaal Last boarding call, over twee jonge mensen die hun hele leven al nergens echt thuis horen en dat uiteindelijk bij elkaar vinden.

Te lezen via Kobo Plus en te koop via de webshop van editor Lianne Reijntjes voor €3,99.

All I want for Christmas is you

Een ebook only-bundel van de jonge uitgeverij Books & Butterflies, een platform dat met de regelmaat van de klok dit soort bundels uitbrengt, die het resultaat zijn van schrijfwedstrijden voor aanstormend en onontdekt talent. Deze bundel bevat tien korte verhalen die allerlei twists en turns geven aan thema’s als de kerstgedachte, kerst vieren en kersttradities. Ik sta in deze bundel met mijn verhaal Het staat in de kerststerren, waarin een jonge vrouw die om allerlei redenen niet meer in kerst gelooft, toch plotseling bijdraait als er wel heel bijzondere dingen beginnen te gebeuren.

Te lezen via Kobo Plus en ook te koop als regulier ebook via Bol.com.

Nieuwe horizon

Nieuwe Horizon is een young adult-sciencefictionbundel van uitgeverij Dutch Venture Publishing waarin zeven verhalen zijn gepubliceerd van Nederlandse auteurs, binnen de leeftijdscategorie young adult (12-20) en de genres sciencefiction, dystopia of apocalyptisch. In deze bundel staat mijn verhaal Uit de gratie, waarin het Nederland van de nabije toekomst de doodstraf opnieuw heeft ingevoerd… inclusief een puntensysteem dat stelt dat je voor elk delict, hoe klein ook, punten krijgt en dat een totaal van 100 of meer tot een ellendetainment-executie zal leiden.

Verschijnt november 2021.