Sinds ik in januari de iPad 2 heb gekocht (‘Maar Vivian, die is al he-le-maal uit, de iPad 3 moet je hebben!’ Nee, dat kan me lekker niks schelen, de iPad 2 bevalt uitstekend!) ben ik eigenlijk altijd op zoek naar leuke apps en dan vooral spelletjes. Gewoon, omdat het fijne ontspanning is en omdat sommige spelletjes zó leuk zijn dat ik mezelf ermee kan uiten. Af en toe zal ik op mijn blog een app met jullie delen die ik echt veel en graag gebruik, en vandaag is dat eentje waarmee ik in de huid van een modeontwerper kan kruipen!

In het spelletje Fashion Star Boutique (gratis, voor iPad en iPhone) ben je een modeontwerp(st)er van vrouwenkleding. Allerlei excentrieke dames – van zakenvrouwen tot modebloggers en van fashiondiva’s tot hippievrouwen – geven je opdrachten om verschillende soorten kleding voor hen te ontwerpen. Daarbij verdien je Experience Points om naar nieuwe levels te gaan en munten om nieuwe kledingmodellen te kopen. Wat je ontwerpt, kun je ook zelf weer verkopen in je Boutique. Voor het ontwerpen zelf heb je allerlei kits tot je beschikking, met modellen, decoraties en prints. Alle ontwerpen die je maakt, worden bewaard in je portfolio én in aparte collecties.

Ik vind dit werkelijk een heerlijke game om te spelen, omdat ik mijn passion for fashion erin kan uitleven. Het is niet zo dat ik modeontwerpster wil worden, maar ik vind het wel ontzettend leuk om te ontwerpen. Mijn stijl is vooral classy en vintage, met lekkere pastelkleuren en natuurlijk veel paars. Voor mij is dit echt heel fijn tijdverdrijf, en voor iedereen die van mode houdt is het waarschijnlijk ook erg leuk. Als je daar helemaal niets mee hebt, dan zal het algauw gaan vervelen. Maar voor mij is het een spelletje waaraan ik graag mijn iTunes-tegoed uitgeef om nieuwe kledingmodellen en motiefjes te kunnen kopen!

You may also like...

2 Comments

  1. Wat een leuk spelletje! Vanavond maar eens proberen op mijn iPad. 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

[instagram-feed]