Vorige week postte ik al het eerste deel van deze trend op bloggebied: een reeks plaatjes van de Tumblr-blog And that’s who I am, plaatjes die – duidelijk genoeg – laten zien wat voor persoon je bent en hoe je in elkaar zit. Omdat ik mezelf graag beschouw als een veelzijdig typetje, spreken dan ook erg veel plaatjes van de site me aan en daarom besloot ik het in meerdere delen te doen. Vandaag, zoals jullie waarschijnlijk al wel doorhebben, deel 2!

Heerlijk! Vooral nadat ik naar de manege ben geweest of als het koud is <3

Pfff, vreselijk… bij een boek moet ik dan altijd doorlezen en bij een serie heb ik vaak zin om naar het scherm te gillen. 

Ik draag het ook nooit, vind ik totaal niet nodig. Alleen heel soms, bij echt speciale gelegenheden en dan vind ik het ook vaak niet fijn voelen.

Het is zo simpel, je weet maar nooit of je iemands dag goedmaakt door een simpele glimlach!

Like… I’m on top of the world ♥

Ik heb er best veel en ik zie ze niet zo heel vaak, maar op de momenten dat ik ze wel zie vind ik het wel altijd heel leuk om bij te kletsen en dingen te doen en zo.

Tja, eh… ik ben gewoon een hopeloze romantica.

Vroeger was ik veel ijdeler dan nu; toen was ik continu dingen aan het zeggen over hoe mooi ik wel niet was en zo haha (ik was 8 of zo). Dat veranderde toen ik door een slechte gezondheidsperiode mijn haar kwijtraakte en nou ja, er heel anders uit ging zien: daardoor ben ik er nu minder aan gehecht. Ik vind mezelf niet lelijk, maar ik grijp niet elke kans aan om in de spiegel te kijken. Zolang ik weet dat mijn haar oké zit en ik niets tussen mijn tanden heb, vind ik het best.

Deze twee lijken me vrij logisch haha.

Ze zijn de belangrijkste mensen in mijn omgeving!

Dat dus.

Alleen is die kat er niet altijd voor te porren haha.

Als je veel hebt meegemaakt, word je vanzelf iemand in wiens woordenboek het woord ”opgeven” niet voorkomt.

Niet altijd en niet over alles, maar ik heb zelfvertrouwen genoeg om me niet te veel te laten beïnvloeden door wat andere mensen zeggen en vinden.

En met deze mooie laatste sluiten we het tweede deel af… maar dit waren ze nog lang niet allemaal, volgende week volgt deel 3!

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

[instagram-feed]