Het is momenteel een behoorlijke trend in het land der bloggers. Wie ermee begonnen is zou ik echt niet weten, maar ik zie het overal verschijnen: de And that’s who I amtag. Dit is gebaseerd op een Tumblr-blog die zo heet en bestaat uit plaatjes met teksten erop die passen bij de eigenaar. De bedoeling van deze tag is dat je zelf dus op zoek gaat naar plaatjes van die site die passen bij jouw persoonlijkheid en dat je die in een blogje deelt, eventueel met uitleg erbij als je dat wilt. Omdat het een leuke manier is om bloggers te leren kennen en omdat ik dit soort plaatjes sowieso erg leuk vind, besloot ik mee te doen! Net als de meeste bloggers kies ik ervoor om dit in meerdere delen te doen, want mijn persoonlijkheid is een beetje te groot voor slechts een beperkt aantal plaatjes, haha. Ik ga dus de hele site doorspitten en dit is het eerste deel! Oh, en voel je vrij om hem over te nemen als je wilt!

Mijn filosofie voor de omgang met mensen is: behandel anderen zoals je zelf behandeld wilt worden. Vriendelijkheid past daar dus goed bij! Ik vind het belangrijk om aardig en begripvol tegen mensen te zijn, en als iets je niet bevalt is er een tactvolle en vriendelijke manier om dat te zeggen zonder uit je slof te schieten. Ik wil mensen bovendien graag helpen als ik kan en als ik eenmaal contact met iemand heb gekregen, is het makkelijk om een band op te bouwen. Mensen zeggen ook vaak over me dat ik een goede vriendin ben, dus ja haha.

Ik geloof niet dat dit nog verdere uitleg nodig heeft haha, dit is zo ongeveer de zin die het meeste voorbijkomt op mijn blog.

Het is niet zo dat ik ernaar streef om de volgende Blake Lively te worden (ik ben geen diva) maar op het gebied van wat ik goed kan en graag doe wil ik wel graag een beetje bekend worden. Schrijven doe ik gewoon voor mijn plezier, maar tegen een toekomst als bestsellerauteur en graag geziene gast op literaire evenementen zeg ik geen nee, haha.

Ik ben liever alleen dan dat ik met mensen samen ben – tuurlijk, ik vind het altijd gezellig om tijd door te brengen met vrienden en familie, maar uiteindelijk voel ik me het fijnste in mijn eentje.

Ik geloof niet in geboren worden als een slecht mens. Crimineel word je doordat je ziek bent of in een verkeerd milieu bent of verkeerd opgevoed bent. Niemand is van nature slecht.

Geen verdere uitleg nodig als boekenwurm, haha.

You can’t buy happiness, but you can buy books – and that’s kind of the same thing!

Positief denken, ook iets wat echt bij mijn gedragspatroon hoort en is voortgekomen uit mijn beperkingen.

Tja, euhm… met mijn slechte ogen denk ik niet dat dat een goed idee is. En ik ben ook een beetje te klein voor het stuur. Ahem.

Whenever they need me!

Misschien niet constant, maar wel als ik op een nieuwe plek ben of als het gewoon een mooie dag is (ook regen kan mooi zijn). Sluit ook wel aan op de ”genieten van het leven” filosofie.

Dashing through the snow… oh nee, het is mei. Excuses.

Omdat het gewoon geweldig is en blijft.

We hebben er thuis zelf geen, maar ik vind ze altijd zo mooi, romantisch en sprookjesachtig… ♥

Ook geen verdere uitleg bij nodig, denk ik zo.

Altijd leuk!

Dit waren de eerste 16 (sowieso al meer dan ik dacht haha). Herkennen jullie bovenstaande plaatjes voor jezelf?

You may also like...

5 Comments

  1. Wauw!.. Heel mooi dit..

    7, 8 of 9 bovenstaande plaatjes herken ik voor mezelf.

  2. ik herken me er wel in een paar =) ik rij ook niet.. en mensjes kijken is inderdaad leuk ^_^

  3. Ik vind het echt een leuke tag. Ik herken me wel in een groot deel van jouw plaatjes.

  4. Wat een leuke tag. Erg leuke manier om de persoon achter de blog wat beter te leren kennen. Misschien dat ik dit binnenkort ook ga doen 🙂

  5. Wat leuk! Ik twijfel nog steeds of ik hem ga plaatsen, haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

[instagram-feed]