Blog Gespot

Drie weken geleden kwam de voorlopig laatste Blog Gespot online: natuurlijk zijn er nog genoeg blogs die ik graag volg en die ik in de spotlight zou kunnen zetten, maar ik heb het gevoel dat het zo even genoeg is geweest, dat ik héél veel mooie blogs, prachtige bloggers en inspirerende verhalen een podium heb mogen bieden en dat het nu misschien wel tijd is voor iets nieuws. Een nieuw soort interviewrubriek, een nieuwe manier om mijn favoriete blogs aandacht te geven of misschien wel iets compleet anders. Maar om het goed af te sluiten, wilde ik nog even álle door mij gespotte blogs op een rijtje zetten zodat ze nog één keer allemaal kunnen stralen! Klik vooral door, want de blogs zijn écht de moeite van het bezoeken waard en de bloggers erachter zijn gewoon super!

De eerste reeks: juli-november 2015

 • Lisanne Leeft | Lisanne heeft het niet makkelijk, maar schrijft toch ontzettend open en inspirerend over chronisch ziek én gelukkig zijn.
 • Dinastie | Heel veel vrolijke hersenspinsels, blijheid en gewoon superleuk om te lezen!
 • By Dagmar Valerie | Dagmar is een prachtpersoon in de manier waarop zij ondanks haar ziekte midden in het leven staat, van alles geniet en knokt voor haar dromen en ambities!
 • Dansen in de storm | Kim heeft psychische problemen, maar doet haar uiterste best om toch iets van het leven te maken en schrijft daar heel mooi over.
 • The Self Help Hipster | Liannes stukjes over mindstyle, productiviteit en haar persoonlijke leven zijn gewoon echt hilarisch én heel erg interessant. Aanrader! Wel in het Engels, maar het interview is Nederlands.
 • De mooiste ster aan de hemel | De manier waarop Sophie schrijft over wat zij meemaakt en hoe ze het verlies van haar vader verwerkt is echt heel erg mooi. Word je stil van.
 • Hesterly | Ik herken mijzelf enorm in hoe Hester schrijft: filosofisch en echt als een soort expressieve uitlaatklep: er zit een soort magie in die niet snel gaat vervelen.
 • Emily Lotus | Ook Emily schrijft over chronisch ziek zijn en doet dat op een aangrijpend oprechte manier: ik herken me er vaak in, maar leef vooral heel erg met haar mee. Zo mooi!
 • A Cup of Life | Shifra’s blog is er eentje om vrolijk van te worden, vol blijheid en leuke lifestyle- en DIY-artikelen en gewoon echt superleuk!

De tweede reeks: februari-juli 2016

 • Nouk-san | Zonder Anouk was ik misschien wel nooit gaan bloggen en dan hadden mijn websites er zéker niet uitgezien zoals ze nu doen. En ze schrijft zelf ook nog eens leuk!
 • Blogaholic | Er zijn veel blogs die blogtips geven, maar er zijn er niet veel die zich echt compleet focussen op het bloggen: Laura doet dit juist wel en dat levert een echt waardevolle en superleuke blog op!
 • Lifesome | Kirsten is heel lang ziek geweest, maar heeft ook weer kunnen herstellen en haar niet-aflatende vrolijkheid en gevoel voor kleine gelukjes komen prachtig naar voren op haar blog!
 • Muy Maaike | Maaike is echt een goede vriendin van me geworden en ik vind het enorm leuk om haar blog over life- en mindstyle en eigenlijk van alles en nog wat te volgen!
 • Streets Ahead | Dankzij deze blog van Linda heb ik ontdekt hoe leuk productiviteit en life improvement zijn om over te lezen: er staan echt heel veel fijne en handige tips en inzichten in haar artikelen, heerlijk om doorheen te struinen!
 • Younique | Ik vind Femkes foto’s altijd supertof, maar ook haar artikelen die vaak echt iets meegeven wat ik me blijf herinneren en die vanuit een hele fijne schrijfstijl geschreven zijn!
 • Sim’s Cup of Tea | Dit is zo’n blog die echt als een fijn magazine leest: weinig poespas, maar wel echt leuke artikelen om lekker door te lezen!
 • I live for my dreams | Ik bewonder vooral Saskia’s mentaliteit enorm: hoe relaxed zij in het bloggen staat, hoe ze alles heel erg op gevoel doet en hoe ze dat heel mooi kan uitdragen in haar artikelen, vind ik echt mooi!
 • Visionary Life | Een blog over de beste versie van jezelf worden vol onwijs inspirerende artikelen van blogger Deisy die ook écht een heel erg leuk mens is!
 • Twintig en nog wat | Een lifestyleblog over twintiger zijn en alles wat dat met zich meebrengt: is gewoon heel leuk om te lezen en Amy heeft soms echt heel treffende artikelen!
 • Upside of Down | Simone heeft behoorlijk wat meegemaakt, maar juist daardoor kan ze heel prikkelend en scherp schrijven over chronisch ziek zijn en andere mind- en lifestyleonderwerpen. Een enorm sterke meid die zich absoluut niet uit het veld laat slaan!
 • Thank God It Is Monday | Heel veel yays voor Melles blog over hoe je een girlboss wordt, carrièretips en onwijs sterke mindstyleartikelen waarmee ze de spijker op zijn kop slaat!

21 blogs in totaal: wat een mooie lijst! Ik vind het onwijs leuk dat ik al deze toffe persoonlijkheden heb mogen interviewen, dat ik hen blij heb mogen maken met mijn enthousiasme en dat ik jullie heb kunnen inspireren om zelf ook enthousiast te worden over hun blogs. Het zijn bloggers die artikelen schrijven die ik met heel veel plezier lees, die content creëren waaraan ik blijf terugdenken en die gewoon iets heel leuks en bijzonders hebben in de online wereld. Bloggers die ik een beetje als vriendinnen beschouw, omdat er een bijzonder soort klik is. Ik ben in ieder geval heel trots op deze rubriek!

Wat vond jij van de Blog Gespot-artikelen?

You may also like...

10 Comments

 1. Leuk om nog even een overzicht te zien van alle blogs! Ik vond het erg leuk om op deze manier nieuwe blogs te leren kennen.
  Zo simpel is dan geluk onlangs geplaatst…Hoe ga ik om met pijn, moeheid en andere ellende?My Profile

 2. Wat een prachtige lijst met inspirerende bloggers! Ik ken er al een hoop van. Ben er ook super trots op dat ik in dit fijne lijstje sta. Nogmaals dank dat ik aan deze mooie rubriek mee mocht doen lieve Vivian!
  Saskia onlangs geplaatst…Life as Sas #14My Profile

  1. Het is echt een mooie lijst geworden hè? Graag gedaan!

 3. Jaaaaa, Dagmar! Haar blog By Dagmar Valarie, is mijn favorite blog. Ik heb haar ondekt via deze rubriek. Dat ik trouwens alweer een jaar geleden ongeveer, bedacht ik me vandaag! Ik vind het superleuk om haar te volgen bij alles wat ze meemaakt en alles wat haar bezighoudt. Ze schrijft op een superleuke en gezellige manier! Hier en daar af en toe wat beauty, fasion, lifestyle en happiness, maar vooral schrijft ze over haar vakanties, (steden)trip(je)s en persoonlijke dingen. Ik vind het superleuk en prachtig om te lezen hoe zij van het leven geniet ondanks haar ziekte! Ik volg haar inmiddels alweer een jaar met veel plezier! Leuke rubriek vind ik dit en superleuk dat je dit artikel hebt geschreven Vief, leuk om dit overzicht te lezen!

  1. Hihi, yay voor je reactie!

 4. En terecht. Zo leuk! Ik heb deze blogpost even opgeslagen zodat ik het later nog even allemaal terug kan lezen 🙂
  Melle onlangs geplaatst…Save the date ♥ | Start your visionary Monday!My Profile

 5. O, hier zitten nog wel interessante bij die ik gemist heb. Ga ze zeker nog even langs.
  Jacqueline onlangs geplaatst…RolstoeltasMy Profile

 6. Heel veel leuke bloggers heb je in het zonnetje gezet, een aantal volg ik al via bloglovin!
  Rachel Kromdijk onlangs geplaatst…Rituals | Ritual of Sakura ScrubMy Profile

 7. Wat een ontzettend leuk rubriek. Jammer dat je ermee stopt. Ik ontdek het nu pas (ook je blog trouwens). Ik heb nog wel lekker veel om te lezen. Ik ben benieuwd wat voor nieuws je gaat verzinnen.

 8. Oh wat een leuke lijst, daar ga ik zometeen even doorheen snuffelen. Nieuwe blogs, altijd leuk!
  Armande onlangs geplaatst…Keltische symbolen en hun betekenisMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

[instagram-feed]