Een paar dagen geleden zag ik op televisie het concert dat mijn op één na grootste idool Adele in de Londense Royal Albert Hall gaf, een aantal jaren terug. Sowieso een prachtig concert met enkele van mijn favoriete nummers erin, maar waar ik vooral helemaal verbijsterd en voornamelijk ontzettend geraakt door was, was het nummer Make you feel my love dat ze speciaal voor Amy Winehouse zong. Ten eerste had ik geen idee dat zij vriendinnen waren geweest, ten tweede vind ik Amy’s muziek geweldig, ten derde vind ik het ook heel zonde dat ze overleden is en ten derde is het optreden van dit nummer ongelofelijk mooi. Als je van beide zangeressen een groot fan bent, dan laat dit nummer je onmogelijk onberoerd. Ik heb het nu een keer of drie, vier gezien en telkens weer krijg ik een brok in mijn keel en tranen in mijn ogen. Dat wilde ik daarom graag met jullie delen, dus enjoy!

 

You may also like...

4 Comments

  1. Wow, inderdaad een mooi optreden. En ik had echt niet verwacht wat daarna komt! <3

  2. Ik heb dat concert ook een tijdje geleden op TV gezien. Bij dit nummer moet ik altijd een paar traantjes wegpinken, het is zo mooi!

  3. Wauw, kippenvel. Ik vind Adele geweldig. Mooie blog heb je trouwens 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

[instagram-feed]