IMG_3791

Maar liefst 35 series prijken er in mijn watchlist op Netflix en de films heb ik niet eens geteld. Ik ben er helemaal aan verslaafd en vind tegenwoordig niets fijner dan heerlijk via mijn Chromecast series te kijken. Maar… oké, ik ben misschien gewoon een zeur, maar er zijn gewoon nog wel wat functies die ik mis. En die zouden het Netflixen zóveel fijner maken! 

1. Downloaden

Echt, het zou zó ideaal zijn… ik wil ook kunnen Netflixen als ik geen wifi heb en vooralsnog kan dat dus niet. Als ze nou gewoon een downloadfunctie toevoegen die je de optie biedt om afleveringen op je apparaat te zetten, zou dat probleem opgelost zijn: een marathon houden in de auto, op de camping, in het ziekenhuis… ooh ja.

2. Anderstalige ondertiteling

Superfijn natuurlijk dat Netflix de series en films ondertitelt (en ook over de ondertiteling bij Nederlandse films en series klaag ik zeker niet) maar ik mis wel de Engelse ondertiteling. Bij sommige series vind ik het toch wel fijn om te weten wat er écht gezegd wordt. Ik weet dat het bij sommige items al wel kan, maar lang niet bij alles en dat vind ik jammer.

3. Wereldwijde content beschikbaar

Oké, ik beken: ik ben zo iemand die een tijdje de Hola-service heeft gebruikt om bij de Amerikaanse Netflixcontent te kunnen. Inmiddels doe ik dat niet meer omdat ze gebruikers die dat doen willen gaan blokkeren en ik wil mijn abonnement niet kwijt natuurlijk. Maar het zou dan ook zoveel fijner zijn als Netflix gewoon de content van alle regio’s voor alle regio’s beschikbaar maakte, zodat ik vanuit mijn kikkerlandje naar de Amerikaanse toppers kan kijken. Heus, ik snap wel dat het in verband met de rechten en zo een hele kluif is, maar het zou wel tof zijn.

4. Gepersonaliseerde lijsten

Ik vind het stom dat er nu gewoon maar één lijst is. Ik wil een lijst kunnen maken voor mijn favoriete series, voor series of films die ik gezien heb, voor films of series die ik een tijd terug al gezien heb maar nog eens wil kijken, voor films en series waarmee ik op mijn blog iets wil doen… zo moeilijk moet het toch niet zijn om dat te kunnen personaliseren?

5. Meer Nederlandstalige content

Zal waarschijnlijk niet snel gebeuren met alle on demand-diensten van het moment, maar ik zou best wat meer Nederlandse content willen. Oude seizoenen van Holland’s Next Top Model en Masterchef bijvoorbeeld. Of documentaires: er zijn zoveel mooie, maar op NPO Gemist staan er gewoon teveel op een te onoverzichtelijke manier om het echt bij te houden.

Welke Netflix-functie(s) mis jij?

You may also like...

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

[instagram-feed]