Vorige week was de kerstweek en die heb ik gebruikt om lekker wat kerstromans te lezen: Winter in New York van Chantal van Gastel, Let it snow van John Green, Maureen Johnson en Lauren Myracle en de kerstverhalen Vuurvlieg en De koningsboom van Lis Lucassen en Jen Minkman. Ook wilde ik graag nog De magie van kerst van Cathy Kelly lezen, maar na drie verhalen heb ik dat opgegeven omdat het eigenlijk maar heel weinig met kerst te maken had en ik er wel een beetje klaar mee was. Nu moeten we weer een jaar wachten tot de kerstperiode, maar aangezien het nog steeds kerstvakantie is (en ik altijd tot nieuwjaar in de kerstsfeer blijf) wilde ik alvast een lijstje maken van de kerstromans die in 2016 mijn hart mogen veroveren!

Voor jou – Cecelia Ahern

Deze schrijfster heeft ook de bestseller P.S.: Ik hou van je geschreven en hoewel die me niet echt trekt, lijkt deze roman me wel echt enorm leuk! Het is een soort moderne A Christmas Carol over een succesvolle zakenman die nergens oog voor heeft behalve zijn werk, en een dakloze man die daar verandering in brengt. Klinkt fijn, toch? Ik vind van wel!

Onlangs bijgewerkt12

My True Love Gave To Me – Stephanie Perkins e.a.

Let it snow beviel me dit jaar best wel goed, en ik ben daarom des te benieuwder naar deze bundel kerstverhalen van topauteurs in de YA-wereld: Holly Black, Ally Carter, Rainbow Rowell, Gayle Forman, Jenny Han, David Levithan en nog wat anderen. O ja, en Stephanie Perkins heeft ook een stevige vinger in de pap gehad. Ik hoop héél erg dat dit boek vertaald gaat worden en anders, nou ja, dan koop ik ‘m gewoon in het Engels!

Dash & Lily’s Book of Dares – Rachel Cohn & David Levithan

Een roman die heel veel, ik herhaal heel veel liefde krijgt over een meisje dat dol is op Kerst en een jongen die er de pest aan heeft. Er komt literatuur in voor, een notitieboek, een speurtocht… ik ben nu al verliefd. Ik hoop ook dat deze vertaald wordt, maar zo niet… dan heb ik The Book Depository zo gevonden!

Ik heb in ieder geval alvast een Bol.com-verlanglijstje gemaakt met de titel Kerst 2016. Welke kerstachtige romans kun jij nog aanraden?

You may also like...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

[instagram-feed]