Celebrities

Bron beeld: The Red List

Vandaag is het Dierendag, en eigenlijk zou ik dus iets moeten schrijven over Phoebe of het paardrijden, over die keer dat ik een kip een duwtje gaf omdat-ie te dichtbij kwam, over mijn liefde voor labradorpuppy’s, kittens en konijnen, over mijn angst voor spinnen en insecten of over dierenmishandeling. Dat zou ik allemaal kunnen doen, maar dat vond ik geen leuke ideeën… in plaats daarvan zet ik voor jullie op een rijtje welke celebrities ik bewonder, inclusief foto’s van die celebrities met dieren. Want: mooie mensen + mooie dieren = match made in heaven.

Taylor Swift

Taylor

Bron beeld: People Pets

Duh, natuurlijk hoort Taylor op nummer #1 van dit lijstje. Er zijn ontelbaar veel leuke en adorkable foto’s van haar met haar katten te vinden, maar deze is toch wel het leukste! Ik vraag me echt af waar ze ZO VEEL katten vandaan hebben gehaald voor de Diet Coke-commercial… maar goed. Ik bewonder Taylor om zoveel redenen: haar muziek is geweldig, ze doet ontiegelijk veel voor haar fans, ze heeft geen sterallures maar is heerlijk zichzelf, ze is prettig gestoord en hilarisch, ze trekt zich helemaal niets aan van wat er in de media over haar gezegd wordt, ze is een enorme inspiratie voor zoveel meiden en ze durft te experimenteren en zichzelf uit te dagen en een compleet andere weg in te slaan wanneer ze daar behoefte aan heeft. Ze is gewoon geweldig.

Jennifer Lawrence

Jennifer

Bron beeld: Pophangover

Oké, dus Jen stond onlangs nog op de cover van Vanity Fair met prachtige foto’s, eentje met een slang en eentje met een kaketoe-achtige vogel, maar eh… ze had nogal weinig aan (lees: niets) dus die foto’s vond ik niet helemaal leuk voor dit artikel. En deze is toch ook veel gezelliger? En gemaakt voor Vogue, dus nog modieuzer ook, technisch gesproken. Ik vind Jen gewoon een superpersoon: ze is een fantastische actrice (hoewel ik haar alleen nog in de Hunger Games-reeks heb gezien, maar daar is ze echt heel goed in) en ze is vooral gewoon zo lekker normaal. Geen gedoe, geen poespas… gewoon het typische buurmeisje, ze is lekker gek en nuchter, ze praat rustig door over eten en overgeven op een afterparty, ze is gewoon tof. En YAY voor het feit dat ze Rosie gaat spelen in The Rosie Project!

Demi Lovato

Demi

Bron beeld: Pinterest

Kiss one another, die for each other, we’re cool for the summer… Demi Lovato is een naam die ik al heel wat jaartjes zo nu en dan voorbij zie komen: ik weet dat ze een Disney-meisje was van de Miley Cyrus-generatie en ik weet dat ze Let it Go heeft ingezongen voor de Frozen-soundtrack, maar ik ben me pas in haar gaan verdiepen toen haar spelletje uitkwam voor de iPad, waarin je een muziekcarrière start onder haar begeleiding (ja, ik hou nu eenmaal van dat soort games). Ik luisterde Cool for the summer, die nu bijna dagelijks op repeat staat, en ik ging even wat onderzoek doen. Inmiddels ken ik haar goed genoeg om te weten dat ze nogal wat heeft meegemaakt met bipolaire stoornissen, eetstoornissen, zelfverminking, drugsverslaving en nog wat andere dingen die ik volgens mij vergeet. Maar met haar nieuwe album Confident is ze volgens mij helemaal terug en als ik haar muziek hoor en haar zie, vind ik het heel erg sterk van haar dat ze zich overal doorheen heeft geworsteld en de persoon kan zijn die ze wil zijn. Dus ja, ik bewonder haar!

Cara Delevingne

Cara

Bron beeld: Untitled Magazine

Dit vond ik toch wel heel erg leuk: Cara heeft een hele fotoshoot met allerlei dieren op haar naam staan voor Mulberry, is een keer gefotografeerd met een knotsgrote spin op haar ene oog, heeft foto’s met ongelofelijk lieve kleine katjes en konijntjes en vogels en nou ja, je moet echt maar even googelen op cara delevingne animals (echt doen, het is tenslotte Dierendag!). Serieus, er zijn zelfs foto’s met een schildpad en met een egel. Alsof ik nog meer redenen nodig had om dol te zijn op Cara… maar dat is eigenlijk pas sinds ze veel meer publiciteit krijgt door haar hoofdrol in Paper Towns. Daarvóór vond ik haar maar een beetje zo-zo omdat ze altijd hetzelfde kijkt, maar ik weet niet, inmiddels bewonder ik haar enorm. Juist door die eigenheid van haar, waarmee ze een enorm rolmodel is, en gewoon door hoe leuk ze is. Want ze is echt leuk, kijk maar naar filmpjes en foto’s. En ze is gewoon heel erg eigenzinnig, vind ik prachtig!

Karlie Kloss

Karlie

Bron beeld: Hello Giggles

Valt het op dat ik van veel meiden uit de squad van Taylor Swift fan ben geworden? Tja, met al die Instagram-kiekjes kan dat ook bijna niet anders. Karlie heb ik echter pas ontdekt door haar Youtube-kanaal Klossy, waar ze regelmatig op vlogt over alles wat te maken heeft met haar leven als model, maar ook over persoonlijke dingen.  Ik vind het echt superleuk dat ze dit doet, want daardoor zie je gewoon dat ze heel normaal en natuurlijk is en bovendien inspireert ze veel meiden door het advies dat ze geeft over belangrijke onderwerpen. Het is allemaal heel open en fris, en daarom bewonder ik haar zo!

Emma Watson

Emma

Bron beeld: FashionxJunkie

Emma Watson heb ik altijd al een geweldig mens gevonden: ik vond het super hoe ze nooit echt is veranderd door alle roem en rijkdom van Harry Potter, ik vond het super hoe ze zich bleef ontwikkelen met andere films zoals Ballet Shoes en The perks of being a wallflower en ik vind haar gewoon een prachtig mens. Geweldig hoe ze is teruggegaan naar de universiteit om een graad te halen, geweldig hoe ze zich inzet voor feminisme en vrouwenemancipatie met haar stichting He For She en nog veel geweldiger dat ze Belle speelt in de Disney-liveactionfilm van Beauty and the Beast!

Blake Lively

Blake

Bron beeld: UK E! Online

Ik vind het zo leuk dat Blake Lively op heel veel foto’s in Gossip Girl-outfits over straat loopt in Manhattan met haar hondje Penny tegen zich aan gedrukt, en deze foto vind ik gewoon zo mooi. Blake is een pracht van een mens: als actrice vond ik haar in Gossip Girl en The Age of Adaline erg goed, maar verder is ze ook gewoon zo leuk! Ze is jaloersmakend mooi, ontzettend stijlvol, heel erg bezig met liefdadigheid en donaties en ze is hard op weg de nieuwe Martha Stewart te worden. Ze is een ongelooflijk rolmodel en ik vind het zo mooi dat ze ook gewoon durft toe te geven dat ze niet perfect is, zoals toen ze deze week aankondigde voorlopig te stoppen met haar lifestylemerk Preserve om het verder te laten groeien. Chapeau!

Kristen Stewart

Kristen

Bron beeld: Youtube

Ik vind deze Vanity Fair-shoot echt onwijs mooi, evenals deze foto. Kristen is iemand die ik bewonder omdat ze zich niet laat opjutten door de media. Ze heeft een heel rauw talent, en dat is ook de reden dat ze echt goeie rollen te pakken krijgt maar nog steeds niet echt is doorgebroken: ik heb haar niet zelf gezien in Still Alice of The Runaways bijvoorbeeld, maar in clips vind ik wel dat je haar acteertalent ziet. Bovendien vind ik het gewoon heel bijzonder hoe ze eigenlijk steeds meer uit haar schulp is gekropen zonder zichzelf te verliezen: ze is mooi, ze heeft talent en ik vind het knap dat ze de roem van de Twilight Saga niet naar haar hoofd heeft laten stijgen.

Miley Cyrus

Miley

Bron beeld: The Box Houston

Miley Cyrus is een naam die je waarschijnlijk niet in dit rijtje had verwacht, maar ik heb haar er toch bij gezet. Ik heb niets met haar muziek (behalve misschien met Can’t Be Tamed, dat vind ik nog wel een mooi nummer) en ook absoluut niet met de manier waarop ze zichzelf presenteert, al het gedoe met het sexy zijn en het suggestieve en de tong, maar ik moet wel iets toegeven. Ze heeft namelijk een dijk van een stem, haar muziek klinkt echt wel goed, en daarnaast is er flink wat lef voor nodig om alles te doen zoals zij het doet. Ze krijgt ongelofelijk veel kritiek uit allerlei hoeken, maar ze laat zich niet ontmoedigen, dit is het imago dat ze heeft gekozen – en ik denk ook niet meer dat dit een probeersel is, dit is blijkbaar de artiest die ze wil zijn – en het feit dat ze daarvoor gaat en lak heeft aan wat anderen ervan vinden, vind ik toch wel bewonderenswaardig. Daarnaast doet ze ook heel veel voor jongerenproblematiek en ik geloof ook voor de LGBT-community, dus dat mag ook best geprezen worden.

Adele

Adele

Bron beeld: Daily Mail

Adele hebben we al een hele tijd niet meer gezien, maar juist dat is een van de redenen dat ik haar bewonder. Naast dat ze prachtige muziek maakt met mooie boodschappen erin – ze heeft het op een wat subtielere wijze over liefde en alles wat er bij komt kijken dan bijvoorbeeld Taylor – is ze ook iemand die erom bekend staat dat ze altijd voor zichzelf heeft gekozen: ze zegde een tour af om bij haar vriendje te kunnen zijn en we zien haar nu al jaren niet omdat ze zich helemaal wil focussen op haar zoontje en haar gezin. Ik vind dat heel knap in dit wereldje, waar je vrij snel uit de gratie kunt raken als je niet vernieuwend genoeg bent en blijft. Maar aan de andere kant heeft Adele zichzelf al als onvergetelijk geprofileerd, dus ze heeft niet echt iets te vrezen.

Welke celebrities bewonder jij?

You may also like...

1 Comment

  1. Wat een ontzettend leuk lijstje! Jouw nummer 1 is meteen dezelfde als die van mij. Ik ben dól op Taylor 🙂
    Laura onlangs geplaatst…Onder woorden #2: mama en bachelorMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

[instagram-feed]